Διαγωνισμός

Τις ταινίες που προκρίνονται στο 46o διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιάννης Σακαρίδης, και ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Γιώργος Δεμερτζής.

Ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου διοργανώνει3 αγώνες με την ονομασία Coast to Coast Running Challenge 12 & 6 km + 1 km (παιδικός). 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, ο 2οςΔιαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο, στην Καλαμίτσα της Καβάλας.

Βραβεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 οι μαθητές της ExpertIN που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Πληροφορικής το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Την Καβαλιώτισσα φοιτήτρια πληροφορικής, Αλκμήνη Γαϊταντζή, συγχαίρει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.
 

Με τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο θα εκπροσωπηθεί φέτος η Ελλάδα στη Eurovision, όπως έγινε γνωστό σήμερα, Κυριακή, από την ΕΡΤ.

Σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας - ποιοι μαθητές διακρίθηκαν

Διοργανώνεται και φέτος, για πέμπτη φορά στην Καβάλα, ο διαγωνισμός μαθηματικών ικανοτήτων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "Πυθαγόρας 2023"

Στατιστικά στοιχεία για τις αιτήσεις συμμετοχής στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (πρόσκληση - προκήρυξη 2Γ/2022) για 5.124 μόνιμες θέσεις σε δημόσιους φορείς, έδωσε στη δημοσιότητα το ΑΣΕΠ.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η διαδικασία ακρόασης των επτά υποψήφιων τραγουδιών για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision του 2023 στο Λίβερπουλ.

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2022 η διακήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου "Εκσυγχρονισμός των υποδομών του Θερμαλιστικού Κέντρου Κρηνίδων Καβάλας!

Η διαδικασία της επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Εurovision, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της EBU, άλλαξε και το κοινό πλέον έχει δύναμη, αλλά και ενεργή συμμετοχή. 

Την Τετάρτη 9/11/2022 στις 6.30 το απόγευμα, στο εμβληματικό κτίριο της Μεγάλης Λέσχης, διοργανώνεται η εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μελετητές

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας θα βραβεύσει τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας

Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων - ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων - του επετειακού διαγωνισμού καλλιτεχνικής φωτογραφίας με αφορμή τα (30) χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας (1992-2022)

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζεται και φημίζεται για τις πολλαπλές ιδιότητες τις οποίες καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας, είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν τη δικιά τους πρόταση για το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision

Η νεαρή τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου, που ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας FinalTouch (label της Walnut entertainment, κατέθεσε στην ΕΡΤ την πρότασή της για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Μία φιλόδοξη πρόταση για την ανάπλαση της πλατείας δημιούργησε η Καβαλιώτικη αρχιτεκτονική εταιρεία locus³ που συμμετείχε στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Θ. κ Γεώργιος Κουτσουμανής, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της ΔΗ.ΚΕ.Θ. κ. Στέλλα Φουρναράκη, και το Δ.Σ. της επιχείρησης, συγχαίρουν την Δημοτική Θεατρική Σκηνή Ενηλίκων Λιμεναρίων Θάσου που κατάφεραν μέσα από τις προσπάθειες τους να προκριθούν στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα και να είναι μία από τις 7 ομάδες που θα διαγωνιστούν σε αυτό.  

Τον 1ο Διαγωνισμό Γλυπτικής στην άμμο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης –Καλαμίτσας την Κυριακή.

Μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας ανατροπές στα χρονοδιαγράμματα αλλά και σημαντικές εξελίξεις «κρύβουν» οι διαγωνιστικές διαδικασίες που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ σε σχέση μ

Στην 16η θέση ανάμεσα σε 328 ομάδες από 69 σχολεία βγήκε το 2ο Λύκειο Καβάλας στον Εθνικό Διαγωνισμό  Γνώσε

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής "Θέλουμε Πειρ

Την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) «Θέλουμε πειράματα» κατέκτησε το Γυμνάσιο Νέας Περάμου με το πείραμα « Ευθύγραμμη ΟΜΑΛΗ Κίνηση με… απλά υλικ

Αναμφίβολα το να ασχολείσαι με τον αθλητισμό υπό οποιαδήποτε μορφή είναι κάτι που σε γεμίζει και φροντίζει για την διατήρηση ενός καλού επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Σελίδες