Διαγωνισμός

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου από την ACTA τα ονόματα των 5 μαθητών & φοιτητών από τον Νομό Καβάλας που προκρίθηκαν στους 100 καλύτερους χρήστες στην Ελλάδα στο Microsoft Office.

Η μαθήτρια του 7ου Γυμνασίου Καβάλα, Μαρία Ραφαήλ, πήρε το 2ο βραβείο στην κατηγορία δ

Στον διαγωνισμό «Κάντο να ακουστεί 2024 – Η δύναμη της Φιλίας» του EUROPEAN SCHOOL RADIO συμμετείχαν δύο μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Καβάλας.

Βραβείο απέσπασε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες 2024, για την παράσταση “Ποιος έζησε καλά και ποιος καλύτερα;”.

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης με τη θεατρική παράσταση: «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!», απέσπασε το 1ο Βραβείο, στην κατηγορία Θέατρο, στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης

Ο Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφικού Δοκιμίου είναι ένας ετήσιος εκπαιδευτικός θεσμός που διευθύνεται και εμψυχώνεται από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με υποστηρικτές το ΚΕΣ Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα και την Π.Ε.Φ.

Η ΚΟΚΚΚΕ και το Τμήμα Καλλιτεχνίας ΚΟΚΚΚΕ διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής “All Star Trophy 2024”, για επαγγελματίες κομμωτές, barbers και σπουδαστές.

Στους φιναλίστ του διαγωνισμού Athens Photo World βρίσκεται ο Καβαλιώτης φωτογράφος Αντώνης Πασβάντης με το project "The last community".

Διαγωνισμός: Θέλεις να σχεδιάσεις τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου;

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον ξεκίνησε η 1η φάση του 84ου πανελλήνιου μαθηματικού διαγωνισμού «Θαλής» Γυμνασίων και Λυκείων που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. 

Τις ταινίες που προκρίνονται στο 46o διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιάννης Σακαρίδης, και ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Γιώργος Δεμερτζής.

Ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου διοργανώνει3 αγώνες με την ονομασία Coast to Coast Running Challenge 12 & 6 km + 1 km (παιδικός). 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, ο 2οςΔιαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο, στην Καλαμίτσα της Καβάλας.

Βραβεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 οι μαθητές της ExpertIN που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Πληροφορικής το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Την Καβαλιώτισσα φοιτήτρια πληροφορικής, Αλκμήνη Γαϊταντζή, συγχαίρει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.
 

Με τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο θα εκπροσωπηθεί φέτος η Ελλάδα στη Eurovision, όπως έγινε γνωστό σήμερα, Κυριακή, από την ΕΡΤ.

Σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας - ποιοι μαθητές διακρίθηκαν

Διοργανώνεται και φέτος, για πέμπτη φορά στην Καβάλα, ο διαγωνισμός μαθηματικών ικανοτήτων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "Πυθαγόρας 2023"

Στατιστικά στοιχεία για τις αιτήσεις συμμετοχής στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (πρόσκληση - προκήρυξη 2Γ/2022) για 5.124 μόνιμες θέσεις σε δημόσιους φορείς, έδωσε στη δημοσιότητα το ΑΣΕΠ.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η διαδικασία ακρόασης των επτά υποψήφιων τραγουδιών για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision του 2023 στο Λίβερπουλ.

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2022 η διακήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου "Εκσυγχρονισμός των υποδομών του Θερμαλιστικού Κέντρου Κρηνίδων Καβάλας!

Η διαδικασία της επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Εurovision, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της EBU, άλλαξε και το κοινό πλέον έχει δύναμη, αλλά και ενεργή συμμετοχή. 

Την Τετάρτη 9/11/2022 στις 6.30 το απόγευμα, στο εμβληματικό κτίριο της Μεγάλης Λέσχης, διοργανώνεται η εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μελετητές

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας θα βραβεύσει τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας

Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων - ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων - του επετειακού διαγωνισμού καλλιτεχνικής φωτογραφίας με αφορμή τα (30) χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας (1992-2022)

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζεται και φημίζεται για τις πολλαπλές ιδιότητες τις οποίες καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας, είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν τη δικιά τους πρόταση για το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision

Σελίδες