Χαράλαμπος Χρυσανίδης

Τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Καβάλας στέλνει ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Τους επτά νέους υποψήφιους του συνδυασμού του ανακοίνωσε την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Την Καβαλιώτισσα φοιτήτρια πληροφορικής, Αλκμήνη Γαϊταντζή, συγχαίρει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.
 

Αν και οι δημοτικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 8 Οκτωβρίου και παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν οι βουλευτικές εκλογές, οι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων στην Καβάλα έχουν βάλει τις μηχανές στο φουλ. 

Ο Δήμος Καβάλας πριν από λίγες ημέρες παρουσιάσε μία μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επ

Η δημοτική παράταξη “Έργο Τώρα” ανακοίνωσε δέκα νέους υποψηφίους της για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» Χαράλαμπος Χρυσανίδης, με ανακοίνωση του ενημερώνει για τις προτάσεις του για τις καπναποθήκες και τα διατηρητέα κτίσματα της Καβάλας.

Δεν προχωρά το σχέδιο της συνένωσης των παρατάξεων των υποψηφίων δημάρχων Χαράλαμπου Χρυσανίδη, Ντίνου Κλειτσιώτη και Αναστασίας Ιωσηφίδου.

Την πρότασή του για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου καταθέτει στο δημόσιο διάλογο ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Δήλωσε θετικός στη συνεργασία, αρνητικός ωστόσο στην προοπτική της δημοσκόπησης για να διερευνηθεί η δημοτικότητα των προσώπων.

Το ενδεχόμενο της συνεργασίας εξετάζουν οι προερχόμενοι από τη ΝΔ υποψήφιοι δήμαρχοι Ντίνος Κλειτσιώτης, Αναστασία Ιωσηφίδου και Μπάμπης Χρυσανίδης.

Τους 13 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης. 

Την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας ανακοινώνει και επίσημα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy (αίθουσα ΝΕΣΤΟΣ) ο πρώην δήμαρχος Ελευθερών Χαράλαμπος Χρυσανίδης.