Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας κατέκτησε το πρωτάθλημα  καλαθοσφαίρισης αγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νικώντας στο μεγάλο τελικό με 57-64 το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης το πρωί της Τρίτης (21/03) στο κλειστό γυμναστήριο "Φίλιππος Αμοιρίδης" της Ξάνθης.

 

Η ομάδα μπάσκετ ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας συγχαίρει τους αθλητές με ανακοίνωση της.

 

Η ανακοίνωση της αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας συγχαίρει τους μαθητές - αθλητές του 6ου Λυκείου Καβάλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  Καλαθοσφαίρισης Αγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο "Φίλιππος Αμοιρίδης" της Ξάνθης. 

 

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, διαφήμιση για το μπάσκετ της Περιφέρειας, το 6ο Λύκειο Καβάλας  πήρε τη νίκη απέναντι στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης, με σκορ  57-64 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική φάση του πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων. 

 

Την ομάδα αποτελούν οι αθλητές: 

Χάιτας Γρηγόρης (Αγία Βαρβάρα), Παπαδόπουλος Πρόδρομος(Αγία Βαρβάρα), Γιουρούκης Μιχαήλ (Αστέρας), Βαλσαμάς Γεώργιος (Αγία Βαρβάρα), Τερζανίδης Γεώργιος (Αγία Βαρβάρα), Χατζηαβραάμ Νικόλαος (Ε.Κ. Καβάλας), Σειτανίδης Σωκράτης (Ε.Κ. Καβάλας), Τιμαμόπουλος Διονύσιος, Πούγγουρας Ιωάννης, Βλαστός Γεώργιος και Πολυχρονίδης Γεώργιος. 

 

Προπονητική ομάδα : Κυριακάκης Θωμάς και Λογοθέτης Κωνσταντίνος. 

 

Συγχαρητήρια σε όλους, με την ευχή να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε και αξίζετε!!!”