6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας κατέκτησε το πρωτάθλημα  καλαθοσφαίρισης αγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νικώντας στο μεγάλο τελικό με 57-64 το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης το πρωί της Τρίτης (21/03) στο κλειστό γυμναστήριο "Φίλιππος Αμοιρίδης" της Ξάνθης.

Το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ κατέκτησε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, εναντίον του 5ου Γενικού Λυκείου.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τίτλο: «Χριστούγεννα στη Σμύρνη των ονείρων».

Οι μαθητές του 6ου Λυκείου Καβάλας, Ελβίρα Σωμάλου και Μάριος Μακρής, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους, Αναστασία

Στο 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας οι μαθητές της Α’ τάξης, κατασκεύασαν ένα βραχιόλι που στέλνει σήμα κινδύνου σε περίπτωση που ο φέρων την συσκευή αντ

Ο κουραμπιές αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα προϊόντα της Καβάλας.

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ «On Air Together» πραγματοποιήθηκε συνάντηση μαθητών και καθηγητών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από 12 έως 16 Μαρτίου 2018.

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας παρουσιάζει τα ηλεκτρονικά βιβλία της δρ. Αναστασίας Αβρ. Γεωργιάδου, επ. Σχολικής Συμβούλου, "Προστατεύουμε Την Πολιτιστική μας Κληρονομιά Ι και ΙΙ που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο από τις εκδόσεις Σαΐτα / Saita Publications. Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου ΓΕ.Λ