Αγία Βαρβάρα

Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας πήρε την πρόκριση για τα playoffs της National League 2,

Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας κέρδισε με 105-95 στην 3η παράταση τον ΓΑΣ Βασιλικών Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου της National League 2 και ο προπονητής των νικητών, Χρήστος Μυτικόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. 

Με 2 ομάδες και 30 παιδιά θα συμμετάσχει η ακαδημία μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας, στη μεγαλύτερη γιορτή Μίνι Μπάσκετ, στο “Jamboree MiniBasket” στη Δράμα, την Κυριακή 7 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. 

Η 21η αγωνιστική της National League 2 διεξήχθη την Κυριακή (31/03).

Την απόφαση να προχωρήσει στην αναβολή της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της National League 2 έλαβε η ΕΟΚ, οπότε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Βαρβάρα και ΓΑΣ Βασιλικών δεν θα διεξαχθεί.

Την Κυριακή (17/03), η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 81-66 από τον Όλυμπο Κορδελιού, για την 20η αγωνιστική της National League 2.

Το διήμερο 16-17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μ. Λιούγκας" τα δύο FINAL-4 του πρωταθλήματος ενώσεων αγοριών. Ανάμεσα στους αθλητές που κλήθηκαν είναι και ο Ανέστης Γεωργιάδης της Αγίας Βαρβάρας.

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, καθώς επικράτησε με 77-71 επί του Ρούπελ Σιδηροκάστρου για την 19η αγωνιστική της National League 2.

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πλέον οι ομάδες συνεχίζουν στη Β’ φάση και τα πλέι οφ.

Η 17η αγωνιστική της National League 2 διεξήχθη την Κυριακή (25/02).

Η 15η αγωνιστική της National League 2, διεξήχθη την Κυριακή (11/02).

Το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και φέτος διεξάγεται σε δύο ομίλους, με τις ομάδες να στοχεύουν στην πολυπόθητη άνοδο στη National League 2 και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Μία πολύ σημαντική νίκη με σπουδαία εμφάνιση πέτυχε η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στο κλειστό των Ποταμουδίων επί του Ναύαρχου Βότση, για την 12η αγωνιστική της National League 2, την Κυριακή (21/01).

Η 11η αγωνιστική της National League 2, διεξήχθη την Κυριακή (14/01).

Η Αγία Βαρβάρα νίκησε με 86-72 τον Όλυμπο Κορδελιού για την την 9η αγωνιστική της National League 2, την Κυριακή (17/12).

Αναβίωσε για ακόμα μια χρονιά την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις Πηγές της Αγίας Βαρβάρας το έθιμο με τα καραβάκια.

Η Αγία Βαρβάρα νίκησε με 75-61 την Ευκαρπία για την 7η αγωνιστική της National League 2, στο κλειστό των Ποταμουδίων, την Κυριακή (03/12).

Η 5η αγωνιστική της National League 2 διεξήχθη την Κυριακή (19/11).

Για τη 2η αγωνιστική της National League 2 η Αγία Βαρβάρα επικράτησε με 72-70 επί της Σταυρούπολης στο κλειστό των Ποταμουδίων, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

“Πάντα οι νεοφώτιστες ομάδες πρέπει να μάθουν την κατηγορία, η παραμονή στη Γ’ Εθνική είναι ο πρώτος και πιο αντικειμενικός στόχος μας και από εκεί και πέρα να δούμε πόσο πιο ψηλά μπορούμε να τερματίσουμε”, ανέφεραν μεταξύ άλλων, ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας, Χρήστος Μυτικόπουλος και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Στέργιος Μαρκόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον ΚavalaNews 102,8.

Στο κλειστό των Ποταμουδίων το Σάββατο (21/10) στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει το καβαλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Καβάλα και νέους της Αγίας Βαρβάρας.

Το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ συνεχίστηκε το Σάββατο (30/09), με αγώνες για την 1η αγ

Σελίδες