Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

 

Αναλυτικά ο κ. Γκαϊτατζόπουλος ανέφερε τα εξής:

 

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων της παράταξής μας που με τίμησαν και επικύρωσαν την υποψηφιότητά μου ως βουλευτή για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. 

 

Σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη για όλους μας συγκυρία αποφάσισα να πω το ΝΑΙ και να δώσω την μάχη μαζί με άλλους πολύ αξιόλογους υποψηφίους/ες. 

 

Στον αγώνα αυτό, στον οποίο θα πορευτώ με γνώμονα την ενότητα αλλά και την ανανέωση της παράταξής μας, θέλω τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!!! 

 

Από την πλευρά μου θα αγωνιστώ με όλη μου τη δύναμη για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας και να αφήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές!!!”