ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Δαμιανού Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό οι διεργασίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Αυτοδιοίκηση με σειρά να έχουν τώρα οι ανακοινώσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, εκτός απροόπτου, σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται να ανακοινωθεί ο υποψήφιος που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής για την περιφέρεια ΑΜΘ.

Για το βασικό κριτήριο των πολιτών προκειμένου να επιλέξουν κάποιον αυτοδιοικητικό σχηματισμό είναι η αποτελεσματικότητά του και η διοίκηση που παρήγαγε ή στοχεύει να παράξει και όχι το κόμμα που στηρίζει τον συνδυασμό εξέφρασε το μέλος της νομαρχιακής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.

Αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Κώστα Παπακοσμά στην παράταξη του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου παίρνει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Εξηγήσεις από τον Ν. Ανδρουλάκη ζητεί η Κουμουνδούρου με αιχμή δημοσίευμα που βάζει στο «στόχαστρο» τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Δ. Μάντζο

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Επίσκεψη στην Καβάλα για την τελευταία Κυριακή πριν τις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές προγραμματίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης...

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ευστρατία Χριστοδούλου, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Την Κυριακή (14/05) το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών. 

Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα την Κυριακή 14 Μαΐου, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών.

Σε 82 ανέρχονται οι υποψήφιοι βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου. Από αυτούς ο ένας είναι πολιτικός αρχηγός...

Τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για την Καβάλα παρουσίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως ο Χρήστος Καϊντατζόπουλος είναι ο τελευταίος υποψήφιος που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του για τις φετινές βουλευτικές εκλογές.

Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότητα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα – Κάρολο Παπαδόπουλο.

Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής Le Soir η Εύα Καϊλή συνελήφθη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Προσαγωγή του συζύγου της.

Ανακοινώθηκαν οι νέοι γραμματείς των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Καθημερινά στην Καβάλα γινόμαστε θεατές του φαινομένου της αθρόας εισόδου μεταναστών/προσφύγων στην Ελλάδα και της διέλευσής τους από την Καβάλα προς άλλους προορισμούς.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής καταθέτει στο δημόσιο διάλογο τις προτάσεις του για την προστασία της πρώτης κατοικίας για τα φτωχά και πληττόμενα νοικοκυριά

«H κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο. Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς», αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Λιπάσματα και στα Πετρέλαια Καβάλας πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα.

Την Παρασκευή 8/7/2022, στη Χρυσούπολη,  συγκροτήθηκε  σε σώμα η δημοτική οργάνωση Νέστου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για το εργατικό ατύχημα στα Λιπάσματα Καβάλας προχωρά του ΠΑΣΟΚ.

Σελίδες