

To 4ο Τακτικό του Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ διεξήχθη από την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου.
Το πρωί της Τρίτης (31/03) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Από την Καβάλα εκλέχθηκαν ο Χάρης Σεϊτανίδης και η Γιώτα Τσαρδακλή.
Ο Χάρης Σεϊτανίδης σε ανάρτηση του ανέφερε τα εξής:
«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου για την επανεκλογή μου για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Συνεχίζω με στόχο να δουλέψω ουσιαστικά για την Περιφέρειά μου, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, να στηρίξω τους ελεύθερους επαγγελματίες και να ενισχύσουμε την υγιή επιχειρηματικότητα μέσα από τις θέσεις και τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.
Πιστεύω σε μια παράταξη που στέκεται δίπλα στον κόσμο της δουλειάς και της αγοράς και αυτό θα προσπαθήσω να υπηρετήσω με συνέπεια. Συνεχίζουμε μαζί.
Χάρης Σεϊτανίδης Νομός Καβάλας, Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.
Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συντρόφους και φίλους σε όλη την Ελλάδα, αλλά ιδιαίτερα στην περιοχή μου, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.»
Η Γιώτα Τσαρδακλή σε δική της ανάρτηση ανέφερε τα εξής:
«Συντρόφισσες και σύντροφοι ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Ο αγώνας τώρα ξεκινάει.
Η εκλογή μου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν είναι τίτλος. Είναι ευθύνη. Συμπολίτισσες και συμπολίτες η κοινωνία δεν αντέχει άλλη αδικία, άλλη ανισότητα, άλλη πολιτική χωρίς προοπτική.
Η πολιτική δεν είναι διαχείριση της φθοράς. Είναι σύγκρουση με ό,τι κρατά την κοινωνία πίσω. Είναι αγώνας για αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και πραγματική αλλαγή.
Δεσμεύομαι να είμαι παρούσα. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Με ήθος, συντροφικότητα και ανιδιοτέλεια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες εκλεγμένους και μη και ιδιαίτερα σε όσους κράτησαν ζωντανή τη διαδικασία, δίνοντας μάχη μέχρι τέλους.»