ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ευστρατία Χριστοδούλου, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Την Κυριακή (14/05) το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών. 

Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα την Κυριακή 14 Μαΐου, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών.

Την λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης επισκέφθηκαν το πρωί της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου 2023 οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Καβάλας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως ο Χρήστος Καϊντατζόπουλος είναι ο τελευταίος υποψήφιος που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του για τις φετινές βουλευτικές εκλογές.

Την Κυριακή (19/02) η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Θάσου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της. Τα μέλη του κόμματος ενημερώθηκαν πως τον επόμενο μήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει ομιλία και στην Καβάλα.

Την Κυριακή (29/01) το ΠΑΣΟΚ Παγγαίου έκοψε την βασιλόπιτα του στο “Μικρό Παλατάκι” στην Ελευθερούπολη.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στη Νέα Πέραμο υπάρχει εικόνα εγκατάλειψης, μετά την είδηση για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην περιοχή, αλλά και τις φημολογίες για το κλείσιμο υποκαταστήματος τράπεζας.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 30χρονου εργαζόμενου στα Λιπάσματα Καβάλας εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ανακοίνωση εξέδωσε Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καβάλας για τα νέα διόδια.

"Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο μας σύντροφο Νίκο Δημητριάδη. Ο Νίκος υπήρξε ένας σεμνός αγωνιστής της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού.