Kάλεσμα προς όλους τους Φορείς (Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους, Φορείς, Ιδιώτες) να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της 12ης Ονειρούπολης απευθύνει η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας

Στις προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει αναλυτικά να περιγράφονται  το είδος της εκδήλωσης, το σύνολο των εμπλεκομένων ατόμων, προτεινόμενες ημερομηνίες, οι ηλικίες στις οποίες απευθύνονται, ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται (πχ. Ήχος, φως, μικρόφωνα κτλ), τυχόν έξοδα που θα προκύψουν (πχ. από μεταφορικά έξοδα, έξοδα παραστάσεων, μουσικών κτλ.)

Σημειώνεται δε, ότι οι αιτήσεις που θα κατατεθούν δεν είναι δεσμευτικές για την επιχείρηση και θα αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα αποφασιστούν από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας και θα ανακοινωθούν με το επίσημο πρόγραμμα της Ονειρούπολης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ορίζεται από

21 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη έως και

31 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Σάββατο.

 

Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας για την προμήθεια του εντύπου της αίτησης ή να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ονειρούπολης  www.oneiroupoli.gr

 

Τηλ.  Επικ. 2521048304

e-mail: [email protected]

    

Από το Γραφείο Τύπου

της Ονειρούπολης