Ονειρούπολη

Στα προγράμματα των τουριστικών πρακτορείων με αφορμή την Ονειρούπολη της Δράμας βρίσκεται και η Καβάλα σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνη Μιτζάλη.

Τα Τρίκαλα δεν ήταν πάντα ένας τουριστικός προορισμός. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες κατευθύνονταν προς τα Μετέωρα και λιγότερο συχνά επέλεγαν να επισκεφτούν την πόλη των Τρικάλων.

Πόλος έλξης τουριστών και από τις Βαλκανικές χώρες είναι πλέον η Ονειρούπολη στη Δράμα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τα έλατα είναι έτοιμα να στολιστούν, τα ξύλινα σπιτάκια καθαρίζονται για να υποδεχτούν τους επισκέπτες, τα χρωματιστά λαμπιόνια βγαίνουν από τα κουτιά τους

Σπιτάκια. Στολίδια. Λαμπιόνια. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ένα υπέροχο παραμυθένιο σκηνικό ετοιμάζεται στη Δράμα για ένα υπέροχο ταξίδι αγάπης και φέτος.

Έως και 90% αναμένεται να φτάσει η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Δράμα την περίοδο των Χριστουγέννων από επισκέπτες που επιθυμούν να διασκεδάσουν στην Ονειρούπολη.

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε γυναίκα που εισήλθε στο χώρο δράσεων της Ονειρούπολης χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, ενόψει των Χριστουγέννων, της πιο γλυκιάς και τρυφερής γιορτής του χρόνου, με έναν τρόπο μαγικό, η μικρή επαρχιακή π

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου η έναρξη της πλέον διαδεδομένης γιορτής των Χριστουγέννων αυτή της «Ονειρούπολης» Δράμας.

 

Η “Ονειρούπολη” της Δράμας που έχουν λατρέψει και συνδυάσει με τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μικροί και μεγάλοι και διοργανώνεται κάθε χρόνο απ

Προς ματαίωση οδεύει σύμφωνα με τις περισσότερες έως τώρα πληροφορίες η φημισμένη Ονειρούπολη στη Δράμα, με πιθανότερη αιτιολόγηση την επι

Ο πρώτος χειμώνας με κορωνοϊό φέρνει προληπτική αναβολή ή και ματαίωση πολλών δραστηριότητων.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Δήμος Δράμας την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην φετινή αγορά της «Ονειρούπολης». 

 

Το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας άνοιξε τις πόρτες του την 4-12-2017, στην είσοδο της Ονειρούπολης Δράμας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους μικρούς επισκέπτες. 

Σελίδες