Το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο μουσική στο ωδείο «Νεάπολις» εντός και εκτός των ορίων του Δήμου Καβάλας!

 

Συγκεκριμένα,  το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου τα ροκ εργαστήρια εμφανίστηκαν στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης Δράμας, ερμηνεύοντας ελληνικές και ξένες ροκ επιτυχίες.

 

Οι μαθητές του ωδείου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, γεμίζοντας την σκηνή με την ενέργεια, την φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό τους.

 

Άγρυπνος φρουρός ο μαέστρος και  ενορχηστρωτής Ευριπίδης Ταρασίδης, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό αυτής της πολυπληθούς ομάδας!

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, που περίμεναν τρία χρόνια να εμφανιστούν στην καταπληκτική  σκηνή της Ονειρούπολης!

 

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, τους ηχολήπτες, τους εθελοντές, τον αντιδήμαρχο κ. Τάσσου και φυσικά τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο.

 

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα “Concertino” του ωδείου «Νεάπολις» πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη συναυλία τάξης φλάουτου της Ρεβέκκας Μελετιάδου.

 

Οι μαθήτριες της παραπάνω τάξης  έδωσαν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο του φλάουτου είτε σε σόλο κομμάτια -με συνοδεία πιάνου από την δασκάλα του ωδείου  Ελπίδα Μπαξεβάνη- είτε σε σύνολα και μας έφεραν λίγο πιο κοντά στα Χριστούγεννα και στο εορταστικό πνεύμα!

 

Συγχαρητήρια αξίζουν στις μικρές και μεγάλες φλαουτίστριες, που συμμετείχαν αφού σε τόσο λίγο χρόνο κατάφεραν τόσα πολλά! 

 

Οι δράσεις του ωδείου «Νεάπολις» συνεχίζονται όλη την εορταστική περίοδο καθώς μαθητές και καθηγητές συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συναυλία σολίστ και συνόλων στις 16 Δεκεμβρίου με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα Όνειρα» που θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Λέσχη στις 19:00, τη συναυλία με τίτλο “X-mas Rock” , που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος) στις 18 Δεκεμβρίου  και ώρα 12:00 και τη δράση  στις  21 Δεκεμβρίου  και ώρα 10:00 από τους καθηγητές του ωδείου «Νεάπολις»  στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Αγίου Λουκά.

 

Εκεί, μουσικοί και παρευρισκόμενοι θα γίνουμε μια παρέα, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα και θα ευχηθούμε

 

«ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!».

 

Η Διευθύντρια του Ωδείου,    

Ελένη Πατσιά- Παυλίδη                                                          

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Κρίστοφερ Μπάκα

 

(δελτίο Τύπου Ωδείο Νεάπολις)