Στο τέλος της φτάνει η 19η Ονειρούπολη στη Δράμα για φέτος, με την τελετή λήξης, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στις 19.00, στην κεντρική σκηνή.

 

Τα φώτα σβήνουν, τα στολίδια αφήνουν τη θέση τους στον παραμυθένιο διάκοσμο και ο Άη Βασίλης μαζί με τη μικρή Ειρήνη παραδίδουν το κλειδί της Ονειρούπολης στον Δήμαρχο Δράμας και δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

 

Οι ευχές όλων θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα αγκαλιάσουν όλο τον κόσμο!

 

Καλή αντάμωση στην 20η Ονειρούπολη Δράμας!

 

Για ακόμη μια χρονιά, η Δράμα, με έναν τρόπο μαγικό, από τις 4 Δεκεμβρίου, όταν και άνοιξε τις πύλες της η Ονειρούπολη, μεταμορφώθηκε σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για πάνω από ένα μήνα, οι χιλιάδες επισκέπτες της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής, από κάθε περιοχής της Ελλάδας, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους στο παραμυθένιο σκηνικό της Ονειρούπολης στον δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της Δράμας.

 

Οι ποιοτικές δωρεάν δράσεις, η ζεστή και φιλόξενη χριστουγεννιάτικη αγορά, η ζώνη με τα εντυπωσιακά παιχνίδια, αλλά και οι ποικίλες πολιτιστικού περιεχομένου εκδηλώσεις, προσέφεραν τη δυνατότητα στα παιδιά, αλλά και στους… μεγαλύτερους φίλους της Ονειρούπολης, να ψυχαγωγηθούν και να ζήσουν από κοντά τη θαλπωρή της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου, αυτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν μέχρι την… επόμενη Ονειρούπολη, στις αρχές του προσεχούς Δεκεμβρίου, σε περίπου 11 μήνες.

Πηγή: ergasia-press.gr