Καταγγελία για κατάχρηση του υπηρεσιακού οχήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε beach bar "Πεπόνι" των Αμμολόφων (δες ΕΔΩ) προχωρά η παράταξή του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Περιφερειακή Σύνθεση».

 

Η καταγγελία κοινοποιήθηκε επίσης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. 

 

Το όχημα ήταν από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο οδηγός, δίνοντας εξηγήσεις (δες ΕΔΩ).

 

Η ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης» αναφέρει:

 

«Η «Περιφερειακή Σύνθεση» στο πλαίσιο της διαφύλαξης της τήρησης της νομιμότητας και της διασφάλισης των κανόνων λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών του, υπέβαλε καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, αναφορικά με την κατάχρηση υπηρεσιακού οχήματος στην οποία προέβη ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

 

Άλλωστε, ο ίδιος ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παραδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος που είχε εντοπιστεί στο Beach Bar «Πεπόνι» των Αμμολόφων της ΠΕ Καβάλας.

 

Οι νόμοι και οι κανόνες ισχύουν για όλες και όλους μας και κανείς δεν εξαιρείται ή απαλλάσσεται από την υποχρέωση της τήρησής τους. Επομένως, ως παράταξη θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τα αρμόδια όργανα για τον εν λόγω γεγονός το οποίο συνιστά παράπτωμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοιο.

 

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» έχει εκφράσει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη της στους Θεσμούς και τα εποπτικά όργανα της χώρας μας και όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και καμία να κάνει κατάχρηση είτε της εξουσίας του, είτε της περιουσίας των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Η καταγγελία κοινοποιήθηκε επίσης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας». 

 

(δελτίο Τύπου Περιφερειακή Σύνθεση)