Χριστόδουλος Τοψίδης

Δημοσκόπηση για το πρώτο εξάμηνο της θητείας του νέου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης (ΑΜΘ) Χ. Τοψίδη έκανε η aftodioikisi.gr

Την Πέμπτη (04/07), συναντήθηκαν οι πρόεδροι των Ιατρικών συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χριστόδουλο Τοψίδη.

Tην Παρασκευή 14 Ιουνίου o περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, επισκέφτηκε σημεία στον Νομό Καβάλας που γίνονται οδικά έργα.

Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, που συνοδευόταν από τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης. 

Με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη συναντήθηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η περιφερειακή παράταξη της ΑΜΘ, “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, σε ανακοίνωση της αναφέρει πως ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης και η διοίκηση διαβαίνουν σε επικίνδυνα μονοπάτια για να εξοφλήσουν γραμμάτια απέναντι σε ακροδεξιές οργανώσεις.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, έκαναν έναν πρώτο απολογισμό για τα έργα που έχει δρομολογήσει η περιφέρεια για την Καβάλα και τη Θάσο, με αφορμή και το περιφερειακό συμβούλιο που θα γίνει στην Καβάλα για πρώτη φορά, τη Δευτέρα (27/05).

Διυπουργική σύσκεψη για την προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, έγινε στην Αλεξανδρούπολη, με τη συμμετοχή του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια και του περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χριστόδουλου Τοψίδη.

Συνάντηση είχαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς τον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, για το θέμα των αποζημιώσεων, για τις πυρκαγιές που έπληξαν χωριά του Δήμου Νέστου το καλοκαίρι του 2023.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, απάντησε με ανακοίνωση του στον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, για τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καθώς ο βουλευτής είχε ερωτήματα για τη διαδικασία.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, στην Αλεξανδρούπολη.

Για το διακρατικό πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών Κ18 από Ελλάδα και Κύπρο, που θα γίνει στην Ελευθερούπολη, που στηρίζει οικονομικά η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, είχαν συνάντηση και συζήτηση, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας για θέματα αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής κρίσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος διεξήχθη διαδικτυακά την Παρασκευή (12/04).

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, σε ανάρτηση του δήλωσε ότι στηρίζει την έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", μία έκθεση που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα. Δείτε περισσότερα για την έκθεση ΕΔΩ.

Συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν την Καβάλα, είχαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, είχε συνάντηση με τον νέο Περιφερειακό συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, Γιώργο Κυμπαρίδη, με τους δύο άνδρες να αναφέρουν πως στόχος είναι οι υποθέσεις που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, να επιλύονται άμεσα και με τον ενδεδειγμένο νομικό τρόπο.

Την Τρίτη (26/03), ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε στο νησί της Θάσου, ανήμερα της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συνομίλησαν με μαθητές Λυκείων, κατά τη διάρκεια του “East Macedonia & Thrace Forum” στην Αλεξανδρούπολη.

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε στην Αλεξανδρούπολη, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας της περιοχής με τον υπουργό να επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εργάζεται σε πολλά επίπεδα για την θωράκιση του Έβρου.

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, είχε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Την Τετάρτη (08/03), με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, επισκέφθηκε χώρους εργασίας γυναικών στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Στην Καβάλα βρέθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης και μίλησε για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στον Νομό Καβάλας το επόμενο διάστημα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το φράγμα του Μαρμαρά, για το νέο λιμενικό κρηπίδωμα της Κεραμωτής, για τη γέφυρα στην περιοχή «μάνδρα Ιακωβίδη» στις Μαριές, για τη συντήρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», αλλά και για έργα σε δρόμους στις ορεινές περιοχές της Π.Ε. Καβάλας.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΚ Α.Ε., Άγγελος Βλάχος, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συζήτησαν για το πως θα γίνει καλύτερη αξιοποίηση αλλά και προετοιμασία των λιμανιών της Καβάλας ενόψει της νέα τουριστικής περιόδου.

Ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, υπέγραψε απόφαση για εργασίες έως του ποσού των 70.000 ευρώ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη.

Δηλώσεις για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού έκανε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΔΕ του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χριστόδουλο Τοψίδη

Στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα (12/02), για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η παράταξη Τζιτζικώστα επικράτησε με ποσοστό 78%.

Σελίδες