Χριστόδουλος Τοψίδης

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη αλλά και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ανοιχτός σε διαβούλευση και συνεργασία για τα θέματα της Περιφέρειας, δήλωσε ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στην Ξάνθη συνεδρίασε τη Δευτέρα (20/11) το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιο Μωραΐτη, να αναδεικνύεται νέος πρόεδρος του συμβουλίου, παίρνοντας τη θέση του Χριστόδουλου Τοψίδη που θα είναι πλέον νέος περιφερειάρχης. Ο Μάρκος Δέμπας από το Επιμελητήριο Καβάλας θα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος.

Δήλωση Χριστόδουλου Τοψίδη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Το Πρωτοδικείο Ροδόπης, ανακοίνωσε και επίσημα τους περιφερειακούς συμβούλους σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη που κέρδισε τις εκλογές. 

Σε ηλικία 50 ετών, ο Χριστόδουλος Τοψίδης εκλέχθηκε για πρώτη φορά περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όντας ο μόνος από τους 6 συνολικά υποψήφιους, που δεν έφερε «χρίσμα», δηλαδή επίσημη στήριξη, από κάποιο πολιτικό κόμμα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των περιφερειακών εκλογών... 

Αισιόδοξος ότι θα τερματίσει πρώτος στις εκλογές του δεύτερου γύρου την ερχόμενη Κυριακή δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης.

Σχόλιο της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη για τις δηλώσεις του Κωστή Σιμιτσή.

“Ο α’ γύρος των εκλογών στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ολοκληρώθηκε αποδίδοντας στην Περιφερειακή Σύνθεση, ποσοστό 35,33%. Το ποσοστό αυτό είναι η ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και να αποδώσουμε την Περιφέρεια ΑΜΘ στην πραγματική λαϊκή βούληση και όχι στην κατευθυνόμενη ψήφο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Την ανάγκη αναβάθμισης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών επεσήμανε στην επίσκεψη του στην Καβάλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης.

 Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με την "Περιφερειακή Σύνθεση" σε Καβάλα και Θάσο παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

  

“O Έβρος είναι πλέον αντιμέτωπος με μία τεράστια οικονομική καταστροφή. O Χρήστος Μέτιος δεν έκανε καμία διεκδίκηση για τον Έβρο, δεν ακούσαμε ούτε μία πρόταση ή διεκδίκηση, συμπεριφέρεται μόνο δημοσιοσχετίστικα και με πλήρη απάθεια ενώ χιλιάδες Εβρίτες δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Περιοδεία έκανε στην Καβάλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, την Πέμπτη (07/09).

Κλιμάκιο της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, του Χριστόδουλου Τοψίδη, επισκέφθηκε τον Δήμο Νέστου και τους οικισμούς που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

“Οι φωτιές μαίνονται στην Περιφέρεια μας, η θέση του θα έπρεπε να είναι δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και σε εκείνους που δοκιμάζονται και όχι απέναντι από φωτογραφικούς φακούς", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, η παράταξη του Χριστόδουλο Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, κάνοντας εκ νέου ερωτήσεις προς τη διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, για το αν υπάρχει ρύπανση στο Ερατεινό.

Την πρώτη ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην ΠΕ Καβάλας, παρουσίασε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Την αισιοδοξία του ότι η «Περιφερειακή Σύνθεση» θα είναι η επόμενη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 o Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης θα παρουσιάσει τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Συμβούλους της παράταξης.

Όπως λέει το γεγονός ότι το κόμμα της ΝΔ έδωσε το χρίσμα του κόμματος στην παράταξη Μέτιου η οποία σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της διοίκησης, δεν επηρεάζει το συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Επιστολή με την οποία ζητά από τον πρόεδρο του ΔΣ των ΕΛΤΑ κο Μπερναδούτ να επανεξεταστεί η απόφαση περί κλεισίματος υποκαταστημάτων σε Έβρο και Καβάλα, απέστειλε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ το συνεργατικό σχήμα της διοίκησης, αφού είδαμε Συμβούλους της παράταξης Σιμιτσή (η οποία συνδιοικεί με την παράταξη Μέτιου) να υποβάλλουν επερωτήσεις προς… τη Διοίκηση”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο θίασος Χρ. Μέτιου ξεσάλωσε και προκειμένου για τις ανάγκες της σημερινής του παράστασης (16/05) επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καβάλας, όπου προσπάθησε να πιστώσει στον Δήμαρχο Καβάλας έργα και θέματα τα οποία με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο δεν τον αφορούν πολιτικά.

«Ο Χρ. Μέτιος συσκέπτεται με Υπουργούς με μοναδικό σκοπό … την έκδοση Δελτίων Τύπου χωρίς ουσιαστικό νόημα»

Ο επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” Χριστόδουλος Τοψίδης, παρουσίασε τους οκτώ υποψηφίους της παράταξης από την Π.Ε. Δράμας.

Σελίδες