Αμμόλοφοι

Στις 10+1 μαγευτικές παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας συμπεριλαμβάνει ο διαδικτυακός τουριστικός οδηγός FeelHellas τους Αμμόλοφους του Δήμου Παγγαίου.

Καταγγελία για κατάχρηση του υπηρεσιακού οχήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε beach bar "Πεπόνι" των Αμμολόφων προχωρά η παράταξή του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Περιφερειακή Σύνθεση».

Ο Γρ. Παπαεμμανουήλ ήταν στο «Πεπόνι» με το όχημα της Π.Ε. Δράμας. «Ήταν λάθος μου. Απολογούμαι για αυτό», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας.

Ερωτήματα προκαλεί η παρουσία υπηρεσιακού οχήματος της Περιφέρειας ΑΜΘ, την Κυριακή, σε γνωστό beach bar των Αμμολόφων στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Ένας περίεργος σχηματισμός από σύννεφα εμφανίστηκε στον ουρανό της Καβάλας, το απόγευμα της Πέμπτης (23/6).

Οι Έλληνες ό,τι και να συμβαίνει δεν χάνουν το χιούμορ τους. Διακωμωδούν κάθε αναποδιά όπως τους πλημμυρισμένους δρόμους από την νεροποντή αλλά και τις αυξημένες τιμές στα καύσιμα γεγονός απαγορευτικό για εκδρομές στις παραλίες.

Εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ανδρών που διαπράχθηκε την 1ηΣεπτέμβριου 2021 σε παραλιακό κατάστημα - αναψυκτήριο της Καβάλας (δε

Σε παραλία των Αμμόλοφων… κόλλησε μία παρέα από τη Θεσσαλονίκη. 

 

Ο διάσημος τραγουδιστής βρισκόταν στο κατάστημα με παρέα 6-7 ατόμων, ενώ όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του GRTimes.gr, απολαμβάνει την εξόρμησή του στην παραλία με ένα ρόφημα στο χέρι και στο άλλο κρατά το κινητό του, το οποίο φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται.

Τρία χιλιόμετρα λευκής αμμουδιάς, δίπλα από κρυστάλλινα νερά. Η μαγευτική παραλία των  Αμμόλοφων, στην Καβάλα, βρίσκεται μέσα στις 10 καλύτερες παραλίες της χώρας. 

Το υπέροχο θέαμα που χαρίζει η παραλία των Αμμόλοφων του δήμου Παγγαίου στη Νέα Πέραμο αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους φίλους του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης.

Οι Αμμόλοφοι στην Νέα Πέραμο του Νομού Καβάλας,είναι μια από τις top παραλίες της Ελλάδας με ακτογραμμή περίπου 3 χιλιόμετρων και το καλοκαίρι είναι το επίκεντρο των επισκεπτών της περιοχής.

Το γκρί και το μπεζ της άμμου ειναι τα δυο χρώματα που δεσπόζουν στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ "Μετεωρολογικος Σταθμος Νεας Περαμου" στο facebook το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου

Άρχισαν ήδη να φυσούν ισχυροί νότιοι άνεμοι στη θαλάσσια περιοχή της Καβάλας. στη φωτογραφία του Χρήστη @Μετεωρολογικος Σταθμος Νεας Περαμου στο facebook μπορεί κάποιος να δει τους αμμόλοφους στη Νέα Πέραμο να έχουν καλυφθεί από το νερό της θάλασσας.

Ένα ακόμα περιστατικό πνιγμού συνέβη αυτή τη φορά στους Αμμολόφους της Νέας Περάμου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα: 

Κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα επιχείρησε να κατασκευάσει το πρωί της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018 ένας ιδιώτης στην περιοχή των Αμμολόφων, παρεμβαίνοντας σε μια περιοχή με πολύ αυστηρή προστ

Ο δήμος Παγγαίου εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Θωμά Κρομμύδα – Ναυαγοσώστη, αναγνωρίζοντας, παράλληλα, την πολύτιμη προσφορά του στην πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και επιβρ