Στην Καβάλα βρίσκονται στελέχη της ΔΕΔΑ προκειμένου να ενημερώσουν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες για τα οφέλη του φυσικού αερίου.

 

Το απόγευμα τη Δευτέρας (23/5) σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας, όπου επαγγελματίες της πόλης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από επίσημα χείλη την πορεία των εργασιών και τον τρόπο σύνδεσης στο φυσικό αέριο.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε στην Καβάλα προκειμένου να ανακοινώσουμε την διαδικασία υπογραφής συμβάσεων με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και την Περιφέρεια ΑΜΘ. Η πρώτη φάση του έργου ολοκληρώθηκε με τις εργασίες για τη σύνδεση της πόλης με το εθνικό σύστημα φυσικού αερίου και τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούμε να αρχίσουμε τις επεκτάσεις του δικτύου εντός αστικού ιστού. Ήδη πολλές επιχειρήσεις έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους», είπε ο Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ, Δημήτρης Αυλωνίτης.

 

Την Τρίτη (24/5) εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στο τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ απέναντι από την κεντρική πλατεία για να ενημερώσουν τους πολίτες για το φυσικό αέριο.

 

Η ενημέρωση θα γίνει 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00.

 

 

 

 

Μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο κ. Αυλωνίτης δήλωσε επίσης, πως θα δοθεί επιδότηση έως 1.200€ στους 700 πρώτους Καβαλιώτες που θα κάνουν αίτηση για φυσικό αέριο.

 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

«Είναι μία σημαντική ημερίδα. Παρόλο που περνάμε αυτό το κομμάτι της ενεργειακής κρίσης, πιστεύω ότι το φυσικό αέριο θα παραμείνει πολύ πιο φθηνό από οποιοδήποτε άλλο ενεργειακό προϊόν», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.