«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ). Στις 15 του Μάη, καλούμε τους πολίτες του νομού, να συμμετέχουν στις εσωτερικές διεργασίες του κόμματος», λέει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Οι πολίτες της Καβάλας τού επιφύλαξαν συγκινητική υποδοχή, καθώς άνθρωποι όλων των ηλικιών έσπευσαν να του δώσουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για να βγει η χώρα από το τραγικό αδιέξοδο.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην αγορά της Καβάλας συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές για τα πρωτοφανή αδιέξοδα από την ακρίβεια και τους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς και για τα μέτρα κατόπιν εορτής που ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης λόγω της ραγδαίας φθοράς.

 

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με απολυμένους των βιομηχανιών Πετρελαίων και Λιπασμάτων στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Όπως δήλωσε, «Η Καβάλα μέσα από την εξέλιξη της υπόθεσης της εταιρείας των Λιπασμάτων έχει γίνει συνώνυμο της εργασιακής εκμετάλλευσης και ζούγκλας», συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορεί να προκόψει ο τόπος χωρίς τον κόσμο της δουλειάς. Εδώ, από το συμβολικό μνημείο του Καπνεργάτη, σας λέω ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, νόμος είναι το δικό σας δίκιο και θα το κερδίσουμε το δίκιο σας. Καλή δύναμη, καλούς αγώνες».

 

Στις 15 του Μάη, καλούμε τους πολίτες του νομού, να συμμετέχουν στις εσωτερικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Να συμμετάσχουν ενεργά και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρία χρόνια τώρα εργάζεται άοκνα για να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους μεσαίους φτωχούς και τους φτωχούς φτωχότερους.

 

Αυτό πρέπει να τελειώσει. Όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο. Όλοι και όλες στις κάλπες που θα στηθούν σε όλο το νομό Καβάλας. Για να στείλουμε στην κυβέρνηση της ΝΔ, πίσω τον λογαριασμό

 

(δελτίο Τύπου)