Την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο μέχρι τώρα διανύει η Καβαλιώτισα αθλήτρια αντισφαίρισης του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του "KARAPROIMOS COACHING TEAM",  ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ η οποία μετά από εξαιρετικά και πολύ δύσκολα παιχνίδια  στέφθηκε "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ" στα διπλά του "National Sport Park U14 cat. 3"  στα Τίρανα Αλβανίας με συμπαίκτρια την Andrea Ivanova από την Βουλγαρία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά της ίδιας διοργάνωσης παίζοντας εκπληκτικά και χάνοντας την διεκδίκηση των δύο τελικών πραγματικά στις λεπτομέρειες...

 

Είναι ο 5ος Ευρωπαϊκός τίτλος σε οκτώ(8) τελικούς, ο 4ος συνεχόμενος σε ισάριθμες προσπάθειες και ο 3ος τίτλος πάλι σε ισάριθμες προσπάθειες μέσα στο 2022!!! 

 

Η νεαρή Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια η οποία προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης σε λίγες μέρες στην Αθήνα για να στεφθεί πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον 1ο γύρο με Bye στον 2o γύρο κερδίζοντας τις, Simona Cucu & Anastasia Preda(Ρουμανία) 6-1, 6-4, στον 3ο γύρο και ημιτελικά τις, Stasa Bulatovic (Μοντενέγκρο) & Anastasia Sbitneva (Rus) με ανατροπή 4-6,7-6(4),10-8 και στον τελικό το Νο1 του ταμπλό την, Dicle Izgi(TUR) & Anna Kartseva(RUS)με 6-2, 6-3..

 

Ανάλογη πορεία η νεαρή αθλήτρια είχε και στα μονά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου παίζοντας εξαιρετικό τένις με πολύ δύσκολες αντιπάλους κέρδισε στον 2ο γύρο την Hannah Claes(Ger) με 6-3, 6-2, στον 3ο γύρο τη πολύ δυνατή Dallas Janssen από την Ολλανδία με το ίδιο σκορ 6-3, 6-2 για να την σταματήσει μετά από αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Tamina Kochta(Ger)  με 6-4, 6-2 ..