Ελένη Χατζηαβραάμ

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά του Ευρωπαϊκού τουρνουά Τέννις U16 G3 που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι της Κύπρου..

Η Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με τη Λετονή συμπαίκτρια της, Aleksandra Rozkalne, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, στο διεθνές τουρνουά τένις της “Herodotou Tennis Academy” στη Λάρνακα.

Πρωταθλήτρια στέφθηκε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, u18” και η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας & του "Karaproimos Coaching Team" Ελένη Χατζηαβραάμ

Στα ημιτελικά σε μονά & διπλά σταμάτησε η εξαιρετική προσπάθεια του ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ στο Διεθνές, "World Tennis Junior Tour" της I.T.F "PEJA OPEN U18 J30", στο Κόσοβο.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "J30 SHKODRA OPEN 2023 U18"  της I.T.F. WORLD TENNIS MASTER TOUR που πραγματοποιήθηκε στα Σκόδρα Αλβανίας πήραν μέρος ο 17χρονος Νικόλας και η 15χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ καταφέρνοντας να διακριθούν και οι δύο!

Μια ανάσα από τον τελικό και τη διεκδίκηση του 4ου φετινού της τίτλου στα διπλά (και 13ου συνολικά) έφτασε η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαικτριά της Mary Sidelnyk.

Στο 3ο κατά σειρά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF tennis World κάτω των 18 που διοργανώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στο "IOANNINA CUP 2023", πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ και έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά.

Έως τα ημιτελικά έφτασε η 15χρονη Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ITF U18 που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ σε δύο διαφορετικά διεθνή τουρνουά στα διπλά, κατέκτησε στο ένα την 1η θέση και στο δεύτερο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία Naz Ada Eligur αναδείχθηκαν "Πρωταθλήτριες" στα διπλά της διοργάνωσης του" Tirana Open U16 κατ.3" της Tennis Europe  που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα Αλβανίας στις 1-6/5.

Στις 8 καλύτερες τενίστριες έφτασε η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ στο Πανευρωπαϊκό χωμάτινο τουρνουά του "TE U16 G3 Premier tennis club" της Tennis Europe στη Λεμεσό της Κύπρου.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης κάτω των 16 που διεξήχθη στη Λάρισα το τριήμερο (19-21/02), η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας” κατέκτησε τον τίτλο και στα μονά και στα διπλά με συμπαίκτρια την Κλεοπάτρα Μπερμπερίδου.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Ειρήνη Μαρία Τσακίρη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στη διεθνή διοργάνωση που διεξάγεται στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Τρεις σημαντικούς αθλητές της αντισφαίρισης (τένις) βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με αφορμή της διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκά τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το "3 στα 3"  στα Ευρωπαϊκά τουρνουά της Tennis Europe που διοργανώθηκαν στη χώρα μας έκανε η πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του "Karaproimos Coaching Team" Ελένη Χατζηαβραάμ.

Το σήκωσε και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά του Ευρωπαϊκού τουρνουά τένις της Tennis Europe,  "Koufalia Cup2022 U16" κάνοντας το δύο στα δύο.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια τένις του ΑΟΑ και του Καραπρόιμος coaching team Ελένη Χατζηαβραάμ.

Την 7η θέση κατέκτησαν τα κορίτσια της Εθνικής Αντισφαίρισης U14 και η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team" από το ομαδικό Summer Cup που πραγματοποιήθηκε στη Slobozia Ρουμανίας.

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας Αντισφαίρισης για τα κορίτσια κάτω των 14 ετών ξεκίνησε στα γήπεδα της Ρουμανίας με την Καβαλιώτισα αθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching team" να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα εύσημα στην Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια τένις, Ελένη Χατζηαβραάμ δίνουν οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου.  

Συνεχίζουν τις πολύ καλές παρουσίες στα Ευρωπαϊκά γήπεδα ο Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos Coaching Team.

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της Καβάλας, η κλήση στην "Εθνική Ελλάδος Αντισφαίρισης" για κορίτσια U14 της 13χρονης Ελένης Χατζηαβραάμ του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos CoachingTeam.

Η νεαρή Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια η οποία προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης σε λίγες μέρες στην Αθήνα για να στεφθεί πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον 1ο γύρο με Bye στον 2o γύρο κερδίζοντας τις, Simona Cucu & Anastasia Preda(Ρουμανία) 6-1, 6-4.

Μια εβδομάδα μετά τον Ευρωπαϊκό της τίτλο στην Ολλανδία η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ στέφθηκε και Πρωταθλήτρια στα διπλά του 1ου Πανελλ

Τον 3ο της Ευρωπαϊκό τίλο και τον 1ο της μέσα στο 2022 κατέκτησε η αθλήτρια τένις Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α.

Σελίδες