Ελένη Χατζηαβραάμ

Πρωταθλητές στο 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 13-16 Ιουλίου 2024 ο Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ.

Τον 1ο τους τίτλο σε International tournament J60 στα διπλά έχασαν μέσα από τα χέρια τους η Ελένη Χατζηαβραάμ & Μαρίζα Τσιρώνη στο Διεθνές τουρνουά τένις της I.T.F.(International Tennis Federation ) U18, "Agrinio Cup 2024".

Η Ελένη Χατζηαβραάμ είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Pointer Open των Σκοπίων, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Στο διεθνές τουρνουά  "J30 TIRANA U18" της ITF αγωνίστηκε η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελ

Τον 2ο ευρωπαϊκό της τίτλο το 2024, κατέκτησε η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ, στα διπλά του  "National Sport Park Open U16" κατηγορίας 3 της Tennis Europe, ενώ έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά στα μονά της ίδιας διοργάνωσης.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2024 στην κατηγορία των "διπλών" στο τένις, στις ηλικίες κάτω των 16, στέφθηκε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που έγινε στη Λάρισα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, έφτασε ως τα ημιτελικά στα μονά, σε Ευρωπαϊκό τουρνουά της "Tennis Europe" U16 που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, είχε εξαιρετική παρουσία σε διεθνές τουρνουά K16, που έγινε στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 14 Απριλίου, φτάνοντας έως τον τελικό στα διπλά και έως τα ημιτελικά στα μονά.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και ο Κωνσταντίνος Μουράτογλου από την Καβάλα, κατέκτησαν στα μικτά διπλά, την 3η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά του Ευρωπαϊκού τουρνουά Τέννις U16 G3 που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι της Κύπρου..

Η Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με τη Λετονή συμπαίκτρια της, Aleksandra Rozkalne, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, στο διεθνές τουρνουά τένις της “Herodotou Tennis Academy” στη Λάρνακα.

Πρωταθλήτρια στέφθηκε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, u18” και η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας & του "Karaproimos Coaching Team" Ελένη Χατζηαβραάμ

Στα ημιτελικά σε μονά & διπλά σταμάτησε η εξαιρετική προσπάθεια του ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ στο Διεθνές, "World Tennis Junior Tour" της I.T.F "PEJA OPEN U18 J30", στο Κόσοβο.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "J30 SHKODRA OPEN 2023 U18"  της I.T.F. WORLD TENNIS MASTER TOUR που πραγματοποιήθηκε στα Σκόδρα Αλβανίας πήραν μέρος ο 17χρονος Νικόλας και η 15χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ καταφέρνοντας να διακριθούν και οι δύο!

Μια ανάσα από τον τελικό και τη διεκδίκηση του 4ου φετινού της τίτλου στα διπλά (και 13ου συνολικά) έφτασε η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαικτριά της Mary Sidelnyk.

Στο 3ο κατά σειρά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF tennis World κάτω των 18 που διοργανώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στο "IOANNINA CUP 2023", πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ και έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά.

Έως τα ημιτελικά έφτασε η 15χρονη Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ITF U18 που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ σε δύο διαφορετικά διεθνή τουρνουά στα διπλά, κατέκτησε στο ένα την 1η θέση και στο δεύτερο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία Naz Ada Eligur αναδείχθηκαν "Πρωταθλήτριες" στα διπλά της διοργάνωσης του" Tirana Open U16 κατ.3" της Tennis Europe  που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα Αλβανίας στις 1-6/5.

Στις 8 καλύτερες τενίστριες έφτασε η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ στο Πανευρωπαϊκό χωμάτινο τουρνουά του "TE U16 G3 Premier tennis club" της Tennis Europe στη Λεμεσό της Κύπρου.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης κάτω των 16 που διεξήχθη στη Λάρισα το τριήμερο (19-21/02), η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας” κατέκτησε τον τίτλο και στα μονά και στα διπλά με συμπαίκτρια την Κλεοπάτρα Μπερμπερίδου.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Ειρήνη Μαρία Τσακίρη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στη διεθνή διοργάνωση που διεξάγεται στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Τρεις σημαντικούς αθλητές της αντισφαίρισης (τένις) βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με αφορμή της διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκά τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το "3 στα 3"  στα Ευρωπαϊκά τουρνουά της Tennis Europe που διοργανώθηκαν στη χώρα μας έκανε η πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του "Karaproimos Coaching Team" Ελένη Χατζηαβραάμ.

Το σήκωσε και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά του Ευρωπαϊκού τουρνουά τένις της Tennis Europe,  "Koufalia Cup2022 U16" κάνοντας το δύο στα δύο.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια τένις του ΑΟΑ και του Καραπρόιμος coaching team Ελένη Χατζηαβραάμ.

Την 7η θέση κατέκτησαν τα κορίτσια της Εθνικής Αντισφαίρισης U14 και η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team" από το ομαδικό Summer Cup που πραγματοποιήθηκε στη Slobozia Ρουμανίας.

Σελίδες