Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "J30 SHKODRA OPEN 2023 U18"  της I.T.F. WORLD TENNIS MASTER TOUR που πραγματοποιήθηκε στα Σκόδρα Αλβανίας πήραν μέρος ο 17χρονος Νικόλας και η 15χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ καταφέρνοντας να διακριθούν και οι δύο!

 

Τον 1ο του Παγκόσμια διεθνή τίτλο στα διπλά  σε κατ. J30 της I.T.F. πανηγύρισε ο Καβαλιώτης Πρωταθλητής και αθλητής του Α.Ο.Α Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team"  Νικόλας Χατζηαβραάμ με συμπαίκτη τον Πολυχρονόπουλο Αντρέα που προπονείται στον Ο.Α. Αθηνών.

 

Ο Καβαλιώτης αθλητής είχε μια αξιόλογη πορεία και στα μονά του πρωταθλήματος όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

 

Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκε και η 15χρονη αδερφή του Ελένη Χατζηαβραάμ όπου επίσης έφτασε μέχρι τον 1ο της τελικό σε διοργάνωση της I.T.F. U18 έχοντας ως συμπαίκτρια την Deniz Turanz από την Τουρκία.

 

Η Ελένη είχε  μια πολύ καλή πορεία και στα μονά φτάνοντας μέχρι τον 3ο γύρο και τις 16 καλύτερες του τουρνουά.

 

Οι αθλητές, μέσα από τις προσωπικές τους σελίδες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτός από τους προπονητές τους ευχαρίστησαν προσωπικά και τον γυμναστή τους και υπεύθυνου αποκατάστασης Γιώργο Παπανδρέου & το  "Alternative Therapist Center" για την δουλειά που έχει κάνει ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις στις συνεχόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.