τένις

Τον 1ο τους τίτλο σε International tournament J60 στα διπλά έχασαν μέσα από τα χέρια τους η Ελένη Χατζηαβραάμ & Μαρίζα Τσιρώνη στο Διεθνές τουρνουά τένις της I.T.F.(International Tennis Federation ) U18, "Agrinio Cup 2024".

Η Ελένη Χατζηαβραάμ είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Pointer Open των Σκοπίων, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Στο διεθνές τουρνουά  "J30 TIRANA U18" της ITF αγωνίστηκε η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελ

Τον 2ο ευρωπαϊκό της τίτλο το 2024, κατέκτησε η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ, στα διπλά του  "National Sport Park Open U16" κατηγορίας 3 της Tennis Europe, ενώ έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά στα μονά της ίδιας διοργάνωσης.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2024 στην κατηγορία των "διπλών" στο τένις, στις ηλικίες κάτω των 16, στέφθηκε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που έγινε στη Λάρισα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, έφτασε ως τα ημιτελικά στα μονά, σε Ευρωπαϊκό τουρνουά της "Tennis Europe" U16 που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, είχε εξαιρετική παρουσία σε διεθνές τουρνουά K16, που έγινε στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 14 Απριλίου, φτάνοντας έως τον τελικό στα διπλά και έως τα ημιτελικά στα μονά.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και ο Κωνσταντίνος Μουράτογλου από την Καβάλα, κατέκτησαν στα μικτά διπλά, την 3η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης.

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατ.1 στα μονά της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις (23/02).

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά του Ευρωπαϊκού τουρνουά Τέννις U16 G3 που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι της Κύπρου..

Η Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με τη Λετονή συμπαίκτρια της, Aleksandra Rozkalne, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, στο διεθνές τουρνουά τένις της “Herodotou Tennis Academy” στη Λάρνακα.

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα (Μακεδονικός Καβάλας) η τριεθνής συνάντηση τένις για ηλικίες 10,12, 14 και 16 ετών, ενώ παράλληλα διοργανώθηκε και τουρνουά  Red, Orange. 

Πρωταθλήτρια στέφθηκε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, u18” και η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας & του "Karaproimos Coaching Team" Ελένη Χατζηαβραάμ

Ο Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, συμμετείχε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, U18, που έγινε στον Πύργο Ηλείας και στέφθηκε πρωταθλητής και στα μονά & στα διπλά του πρωταθλήματος.

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, έφτασε έως τα ημιτελικά, στα διπλά, σε διεθνή διοργάνωση στη Μυτιλήνη.

Στο 3ο κατά σειρά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF tennis World κάτω των 18 που διοργανώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στο "IOANNINA CUP 2023", πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ και έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά.

Έως τα ημιτελικά έφτασε η 15χρονη Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ITF U18 που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ σε δύο διαφορετικά διεθνή τουρνουά στα διπλά, κατέκτησε στο ένα την 1η θέση και στο δεύτερο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης U18 κατ. Ε1 στη Θεσσαλονίκη, ο Καβαλιώτης αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 3η θέση σε μονά και διπλά.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία Naz Ada Eligur αναδείχθηκαν "Πρωταθλήτριες" στα διπλά της διοργάνωσης του" Tirana Open U16 κατ.3" της Tennis Europe  που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα Αλβανίας στις 1-6/5.

Ο Καβαλιώτης τενίστας έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά και έως το δεύτερο γύρο στα μονά, στο διεθνές τουρνουά τένις “J60 Skopje” της ITF Junior U18.

Τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης κατέκτησε η Ευγενία Σίσκου από την Ελευθερούπολη.

Στις 8 καλύτερες τενίστριες έφτασε η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ στο Πανευρωπαϊκό χωμάτινο τουρνουά του "TE U16 G3 Premier tennis club" της Tennis Europe στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έφτασε ως τα ημιτελικά στα διπλά της διοργάνωσης στην κατηγορία των juniors under 16.

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν από την Αθήνα και το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 οι Νίκος και Ελένη Χατζηαβραάμ.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης κάτω των 16 που διεξήχθη στη Λάρισα το τριήμερο (19-21/02), η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας” κατέκτησε τον τίτλο και στα μονά και στα διπλά με συμπαίκτρια την Κλεοπάτρα Μπερμπερίδου.

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Ειρήνη Μαρία Τσακίρη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στη διεθνή διοργάνωση που διεξάγεται στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τριεθνές τουρνουά αντισφαίρισης junior στην Καβάλα, που διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου, στην Καλαμίτσα.

Σελίδες