Ευκολότερος γίνεται για τους καταναλωτές της ΔΕΥΑ Καβάλας ο τρόπος εξόφλησης των λογαριασμών. Πλέον θα μπορούν πληρώνουν μέσω της Ενιαίας Συναλλαγής Πληρωμής (RF), με την καταχώρηση του ενός μόνιμου κωδικού πληρωμής (RF). 

 

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καβάλας: 

 

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως από σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια απαίτησης του ηλεκτρονικού συστήματος ΔΙΑΣ για τη μετατροπή όλων των κωδικών πληρωμής σε RF και μετά από αναβάθμιση του μηχανογραφικού μας συστήματος, οι νέοι λογαριασμοί ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) έχουν εφεξής ασφαλή μορφή Ενιαίας Συναλλαγής Πληρωμών (RF).

 

Παρακαλούμε τους καταναλωτές που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω e-banking, να χρησιμοποιούν πλέον τους νέους κωδικούς RF στο αντίστοιχο online περιβάλλον της κάθε τράπεζας.

 

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξοφλούν τους λογαριασμούς ύδρευσης μέσω της Ενιαίας Συναλλαγής Πληρωμής (RF), με την καταχώρηση του κωδικού πληρωμής (RF), χωρίς να απαιτείται η εύρεση της συναλλαγής πληρωμής της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας. Η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής βρίσκεται συνήθως στην αρχική σελίδα των πληρωμών του e-banking της κάθε τράπεζας. 

 

Ο Πρόεδρος 

 

του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

 

Απόστολος Χρόνης