ΔΕΥΑΚ

Αντίθετη προς το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού δηλώνει η Δημοτική Θασιακή Κίνηση - Πάμε Μαζί

Την αντίθεσή του σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού εκφράζει το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Καβάλας.  

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας τονίζει τις διαχρονικές ευθύνες όπως αναφέρει για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Τετράωρες στάσεις εργασίας τη Δευτέρα 13/03/2023 και την Τρίτη 14/03/2023 από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 εξήγγειλε η ΔΕΥΑ Καβάλας με μοναδικό αίτημα να αποσυρθεί τώρα το Νομοσχέδιο για την Ρ.Α.Α.Ε.Υ. που ιδιωτικοποιεί τα νερά.οινω

Στην Πανελλήνια στάση εργασίας, την Πέμπτη 9/3, συμμετέχει και η ΔΕΥΑ Καβάλας

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως την Πέμπτη (02/03) θα γίνει διακοπή παροχής νερού στο Παληό από τις 08:00 έως τις 16:00 λόγω εργασιών.

Συμβουλές δίνει στους πολίτες η ΔΕΥΑ Καβάλας για να περάσουν τον χειμώνα με ασφάλεια, χωρίς διαρροές και ατυχήματα.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως το πρωί της Τετάρτης (08/02) λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού σε ορισμένες περιοχές.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει για διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη (01/02).

Η ΔΕΥΑΚ προχώρησε στη δημιουργία νέου δικτύου ύδρευσης και στην αντικατάσταση σχαρών ομβρίων υδάτων, στην οδό Λάμπρου Πορφύρα, στον Αμυγδαλεώνα, τον Σταυρό, το Πολύστυλο και το Κρυονέρι.

Διαδικτυακά μπορούν πλέον να εξοφληθούν οι λογαριασμοί της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, μέσω του συστήματος «e-πληρωμή»

Η ΔΕΥΑ Καβάλας, στη φάση εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών της, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 υπέβαλε πρόταση για χρηματοδότηση

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022 με τη Διευθύντρια Μελετών της Εγνατίας Οδού

Ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες της ΔΕΥΑ Καβάλας στην οδό Αβέρωφ και σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στο κέντρο της πόλης.

«Θα σταματήσουμε το έργο εγκατάστασης οπτικών ινών δεν πάει άλλο θα κάνουμε καταγγελία» λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης που προκλήθηκε από εργασίες των συνεργείων κατασκευής δικτύου οπτικών ινών σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στην περιοχή της Δεξαμενής.

Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά της εργολαβικής εταιρείας που εκτελεί το έργο τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό Ηρακλείτου.

Βλάβη στην υδροδότηση περιοχών της Καβάλας σημειώθηκε για ακόμη μια φορά το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022 λόγω των τοποθέτησης οπτικών ινών.

Με δυο σοβαρά περιστατικά βλαβών ήρθε αντιμέτωπη η ΔΕΥΑ Καβάλας το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου.

Σελίδες