ΔΕΥΑΚ

Το πρωί της Παρασκευής (01/12), προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα, κατά την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη, την Τρίτη (21/11), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Άρχισαν τις τελευταίες ημέρες εργασίες αξιοποίησης της υδρογεώτρησης στην κοινότητα τω

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Λουκά, την Τετάρτη (01/11), από τις 08:30 έως τις 10:30 το πρωί.

Βλάβη προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2023 σε στον αγωγό αποχέτευσης στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα.

Το πρωί του Σαββάτου (28/10), υπήρξε ζημιά στον αγωγό αποχέτευσης κοντά στην παραλία της Ραψάνης.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10), από 01:00 το πρωί έως 06:00 το πρωί, σε συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο της Καβάλας.

Σε Βλάβη οφείλεται η διακοπή υδροδότησης στην οδό Ερυθρού το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Την Τρίτη (23/10) από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, τη Δευτέρα (16/10), από 8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Πριν από λίγες ημέρες, η ΔΕΥΑΚ έλαβε εξώδικο από τη ΔΕΗ για ληξιπρόθεσμη οφειλή που πρέπει να πληρωθεί σε 30 μέρες!

Αγωγός ύδρευσης έσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 στην οδό Κάδμου στην Καβάλα, από έργα τοποθέτησης δικτύου οπτικών ινών που εκτελούνται στην περιοχή.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στην περιοχής της Ραψάνης και πως έλαβε δείγματα θαλασσινού νερού από την γειτονική ακτή που επηρεάζεται από τυχόν υπερχείλιση λυμάτων και τα απέστειλε για έλεγχο σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Την Παρασκευή (04/08), υπήρξαν βλάβες και στους δύο κλάδους του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της Καβάλας, στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης Α2, στην περιοχή της Ραψάνης. 

Πίδακα νερού προκάλεσε βλάβη αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στην οδό Φιλαδελφείας στην περιοχή του Βύρωνα νωρίς το πρωί της Τρίτης 17 Ιουλίου. 

Ολοκλήρωση εργασιών για την επιδιόρθωση της βλάβης στον υποθαλάσσιο αγωγό διάθεσης εκροών της Ε.Ε.Λ. πόλης Καβάλας.

Σελίδες