ΔΕΥΑΚ

Ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες της ΔΕΥΑ Καβάλας στην οδό Αβέρωφ και σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στο κέντρο της πόλης.

«Θα σταματήσουμε το έργο εγκατάστασης οπτικών ινών δεν πάει άλλο θα κάνουμε καταγγελία» λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης που προκλήθηκε από εργασίες των συνεργείων κατασκευής δικτύου οπτικών ινών σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στην περιοχή της Δεξαμενής.

Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά της εργολαβικής εταιρείας που εκτελεί το έργο τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό Ηρακλείτου.

Βλάβη στην υδροδότηση περιοχών της Καβάλας σημειώθηκε για ακόμη μια φορά το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022 λόγω των τοποθέτησης οπτικών ινών.

Με δυο σοβαρά περιστατικά βλαβών ήρθε αντιμέτωπη η ΔΕΥΑ Καβάλας το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν πλήθος δημοσιευμάτων σχετικά με το ενδεχόμενο ο Δήμος Δοξάτου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ΔΕΥΑ Καβάλας

Θιγμένος με τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης με αφορμή την κατασκευή του έργου δικτύου ύδρευσης στον πρώην δήμο Φιλίππων. 

Δυσχέρεια κυκλοφορίας στον κόμβο του ΟΑΕΔ επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας»

Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων την Τρίτη 27-09-2022 και από ώρα 08:00 έως την Τετάρτη 28-09-2022 και ώρα 07:00, στην οδό Θ. Καβαλιώτου.

Διακοπή κυκλοφορίας από την Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 8 το πρωί έως το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στην οδό Αβέρωφ από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ενημερώνει ότι από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 έως την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00

«Η διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Καλαμίτσας – Κηπούπολης οφείλεται σε βλάβη του δικτύου ύδρευσης που προκλήθηκε, από τις εργασίες κατασκευής δικτύου οπτικών ινών», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑ Καβάλας.

Σε νέο έλεγχο προχώρησε η ΔΕΥΑ Καβάλας στα νερά από τις ακτές σε Άσπρη Άμμο, Περιγιάλι, Ναυαγό και Γλάστρες.

Οι καταναλωτές μπορούν πλέον από το κινητό να πληρώνουν τους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑ Καβάλας.  

Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προεργασίες κι έχει κατατεθεί αίτημα χρηματοδότησης από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Είχε δημιουργηθεί κατολίσθηση του δρόμου σε σημείο που υπήρχε αγωγός λυμάτων. Όπως είπε στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης πρόκειται για μια συνηθισμένη κατάσταση εξαιτίας της απροσεξίας των εργολάβων. 

Για αρκετές ώρες έμεινε χωρίς νερό το Σάββατο η περιοχή του Παληού εξαιτίας της των εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας στον αγωγό ύδρευσης.

Αγωγός νερού έχει σπάσει στο ρεύμα προς το Παληό κοντά στην περιοχή του Μπάτη. Απαιτείται η προσοχή των οδηγών λόγω του όγκου του νερού στο οδόστρωμα αλλά και φερτών υλικών

«Έχουμε μπει στο καλοκαίρι, αρχίσαμε σιγά – σιγά και τα μπάνια, έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε και τους πρώτους τουρίστες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις παραλίες μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος ο οποίος παραθέτει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ο κ. Παύλος από τις Κρηνίδες Καβάλας πήρε τηλέφωνο το απόγευμα της Παρασκευής φωνάζοντας και βρίζοντας την ΔΕΥΑΚ επειδή έφραξε το φρεάτιο αποχέτευσης μπροστά στο σπίτι του.

«Κραυγή αγωνίας» από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης της χώρας, που κινδυνεύουν να «πνιγούν στα χρέη» καθώς η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος έχει εκτινάξει το κόστος λειτουργίας τους.

Σελίδες