ΔΕΥΑ Καβάλας

“Η διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας προχωρά σε νέα οριζόντια αύξηση 50% στην πάγια χρέωση στα τιμολόγια του νερού, που φτάνει από τα 4 ευρώ στα 6 ευρώ τον μήνα για κάθε νοικοκυριό αδιακρίτως και άσχετα με την κατανάλωση που κάνει! Θα φτάσουμε δηλαδή να πληρώνουμε 3.240.000 ευρώ “χαράτσι” στη ΔΕΥΑΚ όλοι οι δημότες κάθε χρόνο, και κυρίως οι δημότες με χαμηλή κατανάλωση!”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Παπαδόπουλος.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως την Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 07:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ., θα υπάρξει απαγόρευση εισόδου οχημάτων στην οδό Ομονοίας από την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας, την οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και την οδό Κουντουριώτου, λόγω εργασιών.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Νεάπολης, διεκόπη από τις 20:45 η παροχή νερού τη Δευτέρα (13/05), έτσι ώστε να γίνουν εργασίες.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή (10/05) από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τενέδου – Σοφοκλή Βενιζέλου – Παπαντωνίου – Μικράς Ασίας – Κασταμονής – Φαναρίου – Λυδίας – Θάλασσα Μαρμαρά – Τροίας – Ίμβρου – Τενέδου.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή νερού από τις 08:30 έως τις 12:30 της Παρασκευής (26/04), σε περιοχές της Καβάλας.

Καθυστερούν να κλείσουν τα χαντάκια στα έργα της ΔΕΥΑ Καβάλας για την αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Μάλιστα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ιωαννίνων υποχώρησε το κράσπεδο στο πεζοδρόμιο εξαιτίας της διάβρωσης του εδάφους. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για το θέμα των συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑ, και αναφέρει πως η διοίκηση δήλωσε ότι η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, δεν προτείνει συγχωνεύσεις σε νομαρχιακό επίπεδο, αλλά αντίθετα, πολλοί δήμαρχοι της Περιφέρειας ΑΜΘ δηλώνουν πως η πρόταση της ΚΕΔΕ προωθεί τη συγχώνευση των ΔΕΥΑ σε νομαρχιακό επίπεδο.

Στην υπογραφή συμφωνητικού για το έργο ενίσχυσης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Παληού, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης, και ο εκπρόσωπος της αναδόχου τεχνικής ενεργειακής εταιρείας "ALMO", Νίκος Σπρίτος.

Έως 31 Μαρτίου οι επιχειρήσεις πρέπει να γνωστοποιήσουν στην ΔΕΥΑ Καβάλας τον λογαριασμό ύδρευσης που χρησιμοποιούν για επαγγελματική χρήση, τα στοιχεία της επιχείρησης όπως αυτά εμφανίζονται στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του taxis και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως σταθερό, κινητό τηλέφωνο και email.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωση ότι λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού την Πέμπτη (29/02) από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τενέδου – Σοφοκλή Βενιζέλου – Παπαντωνίου – Μικράς Ασίας – Κασταμονής – Φαναρίου – Λυδίας – Θάλασσα Μαρμαρά – Τροίας – Ίμβρου – Τενέδου.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Νεάπολης, διεκόπη η παροχή νερού την Τρίτη (23/01), στις 15:30 το μεσημέρι, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τραπεζούντας–Παφλαγονίας–Αμάσειας –Καππαδοκίας–Ευξείνου Πόντου–Αδάνων–Φιλιππούπολης -Τραπεζούντας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας "OKTAVA TECHNOLOGIES", Αθανάσιος Δέτσης, υπέγραψαν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου το συμφωνητικό για ένα νέο έργο που θα φέρει παρεμβάσεις και δράσεις για τη βελτίωση της διαχείρισης ενέργειας και την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων στο Δήμο Καβάλας.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης την Τρίτη (16/01), από τις 08:30 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, σε κάποιες οδούς στην πόλη της Καβάλας.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη (13/12), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Νεάπολης.

Το πρωί της Παρασκευής (01/12), προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα, κατά την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη, την Τρίτη (21/11), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Άρχισαν τις τελευταίες ημέρες εργασίες αξιοποίησης της υδρογεώτρησης στην κοινότητα τω

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Λουκά, την Τετάρτη (01/11), από τις 08:30 έως τις 10:30 το πρωί.

Το πρωί του Σαββάτου (28/10), υπήρξε ζημιά στον αγωγό αποχέτευσης κοντά στην παραλία της Ραψάνης.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10), από 01:00 το πρωί έως 06:00 το πρωί, σε συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο της Καβάλας.

Την Τρίτη (23/10) από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, τη Δευτέρα (16/10), από 8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στην περιοχής της Ραψάνης και πως έλαβε δείγματα θαλασσινού νερού από την γειτονική ακτή που επηρεάζεται από τυχόν υπερχείλιση λυμάτων και τα απέστειλε για έλεγχο σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει για δύο διακοπές νερού λόγω εργασιών.

Σελίδες