ΔΕΥΑ Καβάλας

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για το θέμα των συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑ, και αναφέρει πως η διοίκηση δήλωσε ότι η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, δεν προτείνει συγχωνεύσεις σε νομαρχιακό επίπεδο, αλλά αντίθετα, πολλοί δήμαρχοι της Περιφέρειας ΑΜΘ δηλώνουν πως η πρόταση της ΚΕΔΕ προωθεί τη συγχώνευση των ΔΕΥΑ σε νομαρχιακό επίπεδο.

Στην υπογραφή συμφωνητικού για το έργο ενίσχυσης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Παληού, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης, και ο εκπρόσωπος της αναδόχου τεχνικής ενεργειακής εταιρείας "ALMO", Νίκος Σπρίτος.

Έως 31 Μαρτίου οι επιχειρήσεις πρέπει να γνωστοποιήσουν στην ΔΕΥΑ Καβάλας τον λογαριασμό ύδρευσης που χρησιμοποιούν για επαγγελματική χρήση, τα στοιχεία της επιχείρησης όπως αυτά εμφανίζονται στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του taxis και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως σταθερό, κινητό τηλέφωνο και email.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωση ότι λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού την Πέμπτη (29/02) από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τενέδου – Σοφοκλή Βενιζέλου – Παπαντωνίου – Μικράς Ασίας – Κασταμονής – Φαναρίου – Λυδίας – Θάλασσα Μαρμαρά – Τροίας – Ίμβρου – Τενέδου.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Νεάπολης, διεκόπη η παροχή νερού την Τρίτη (23/01), στις 15:30 το μεσημέρι, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τραπεζούντας–Παφλαγονίας–Αμάσειας –Καππαδοκίας–Ευξείνου Πόντου–Αδάνων–Φιλιππούπολης -Τραπεζούντας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας "OKTAVA TECHNOLOGIES", Αθανάσιος Δέτσης, υπέγραψαν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου το συμφωνητικό για ένα νέο έργο που θα φέρει παρεμβάσεις και δράσεις για τη βελτίωση της διαχείρισης ενέργειας και την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων στο Δήμο Καβάλας.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης την Τρίτη (16/01), από τις 08:30 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, σε κάποιες οδούς στην πόλη της Καβάλας.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη (13/12), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Νεάπολης.

Το πρωί της Παρασκευής (01/12), προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα, κατά την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη, την Τρίτη (21/11), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Άρχισαν τις τελευταίες ημέρες εργασίες αξιοποίησης της υδρογεώτρησης στην κοινότητα τω

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Λουκά, την Τετάρτη (01/11), από τις 08:30 έως τις 10:30 το πρωί.

Το πρωί του Σαββάτου (28/10), υπήρξε ζημιά στον αγωγό αποχέτευσης κοντά στην παραλία της Ραψάνης.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10), από 01:00 το πρωί έως 06:00 το πρωί, σε συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο της Καβάλας.

Την Τρίτη (23/10) από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, τη Δευτέρα (16/10), από 8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στην περιοχής της Ραψάνης και πως έλαβε δείγματα θαλασσινού νερού από την γειτονική ακτή που επηρεάζεται από τυχόν υπερχείλιση λυμάτων και τα απέστειλε για έλεγχο σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει για δύο διακοπές νερού λόγω εργασιών.

Υπεγράφη τη Δευτέρα (22/05) στην κοινότητα του Ζυγού, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Απόστολο Χρόνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρη Κουτσό, η σύμβαση για την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του εν λόγω οικισμού. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει πως λόγω εργασιών θα υπάρξει διακοπή στην παροχή νερού σε συγκεκριμένες περιοχές από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (17/04) έως τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (18/04).

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή παροχής νερού τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04).

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει πως την Πέμπτη (30/03) θα γίνει διακοπή παροχής νερού σε συγκεκριμένες οδούς της Καβάλας λόγω εργασιών από τις 08:00 έως τη 13:00.

Την Πέμπτη (23/03) λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης σε περιοχές της Καβάλας από τις 02:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας τονίζει τις διαχρονικές ευθύνες όπως αναφέρει για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καβάλας οι οποίοι ζητούν την απόσυρση των άρθρων τού υπό συζήτηση νομοσχεδίου το οποίο μέσω της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας αφήνει ανοιχτό παράθυρο στην ιδιωτικοποίηση του νερού και των αστικών αποβλήτων τάσσεται ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Σελίδες