ΔΕΥΑ Καβάλας

Το πρωί της Παρασκευής (01/12), προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα, κατά την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη, την Τρίτη (21/11), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Άρχισαν τις τελευταίες ημέρες εργασίες αξιοποίησης της υδρογεώτρησης στην κοινότητα τω

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Λουκά, την Τετάρτη (01/11), από τις 08:30 έως τις 10:30 το πρωί.

Το πρωί του Σαββάτου (28/10), υπήρξε ζημιά στον αγωγό αποχέτευσης κοντά στην παραλία της Ραψάνης.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10), από 01:00 το πρωί έως 06:00 το πρωί, σε συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο της Καβάλας.

Την Τρίτη (23/10) από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, τη Δευτέρα (16/10), από 8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στην περιοχής της Ραψάνης και πως έλαβε δείγματα θαλασσινού νερού από την γειτονική ακτή που επηρεάζεται από τυχόν υπερχείλιση λυμάτων και τα απέστειλε για έλεγχο σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει για δύο διακοπές νερού λόγω εργασιών.

Υπεγράφη τη Δευτέρα (22/05) στην κοινότητα του Ζυγού, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Απόστολο Χρόνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρη Κουτσό, η σύμβαση για την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του εν λόγω οικισμού. 

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει πως λόγω εργασιών θα υπάρξει διακοπή στην παροχή νερού σε συγκεκριμένες περιοχές από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (17/04) έως τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (18/04).

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή παροχής νερού τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04).

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει πως την Πέμπτη (30/03) θα γίνει διακοπή παροχής νερού σε συγκεκριμένες οδούς της Καβάλας λόγω εργασιών από τις 08:00 έως τη 13:00.

Την Πέμπτη (23/03) λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης σε περιοχές της Καβάλας από τις 02:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας τονίζει τις διαχρονικές ευθύνες όπως αναφέρει για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καβάλας οι οποίοι ζητούν την απόσυρση των άρθρων τού υπό συζήτηση νομοσχεδίου το οποίο μέσω της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας αφήνει ανοιχτό παράθυρο στην ιδιωτικοποίηση του νερού και των αστικών αποβλήτων τάσσεται ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Μπροστά από τη Δημοτική αγορά συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Καβάλας το μεσημέρι της Δευτέρας (13/03).

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως την Πέμπτη (02/03) θα γίνει διακοπή παροχής νερού στο Παληό από τις 08:00 έως τις 16:00 λόγω εργασιών.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως το πρωί της Τετάρτης (08/02) λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού σε ορισμένες περιοχές.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει για διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη (01/02).

Η ΔΕΥΑΚ προχώρησε στη δημιουργία νέου δικτύου ύδρευσης και στην αντικατάσταση σχαρών ομβρίων υδάτων, στην οδό Λάμπρου Πορφύρα, στον Αμυγδαλεώνα, τον Σταυρό, το Πολύστυλο και το Κρυονέρι.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημερώνει πως θα διακοπεί η πρόσβαση οχημάτων την Τρίτη (17/01) από τις 8:00 έως το πέρας των εργασιών της, στην οδό Μαυρομιχάλη από τη συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας έως τη συμβολή της με την οδό Θ. Καβαλιώτου.

Ο Δήμος Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις των έργων στο δίκτυο ύδρευσης στη Νέα Καρβάλη, αναφέροντας πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 3 μήνες.

Μετά την αντικατάσταση ενός προβληματικού τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην κοινότητα της Λυδίας, το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 στην αποκατάσταση του οδοστρώματος, με τη ρίψη ασφαλτικού υλικού.

Μια ακόμα βλάβη σε αγωγό ύδρευσης προκλήθηκε στην περιοχή των Ποταμουδίων το πρωί της Παρασκευής 2/12 από τα συνεργεία που κατασκευάζουν τα δίκτυα οπτικών ινών.

Σελίδες