«Αυτό που θα σώσει την κατάσταση είναι οι γιορτές», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο νομίατρος Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι παρατηρήθηκε αύξηση στα κρούσματα των σχολείων της Καβάλας τις τελευταίες ημέρες. 

 

«Μετράω τις μέρες να κλείσουν τα σχολεία για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αν δεν είχαμε τα Χριστούγεννα τα πράγματα θα πήγαιναν πολύ άσχημα, αλλά το θέμα είναι τί θα γίνει εκτός σχολείων», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

Για το τι έφταιξε και είμαστε σχεδόν στα ίδια με πέρυσι, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πολύ απλά ότι «δεν περνάνε τα μέτρα στον κόσμο. Αν είχαμε φέτος τα περσινά κρούσματα θα είχαμε διπλάσιες διασωληνώσεις. Ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει τι συμβαίνει».

 

Διασπορά στα πάρτι

 

«Είναι σωστό να ανασταλούν οι εκδηλώσεις. Αν κάνεις εκδηλώσεις είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μετά έχεις του πολίτες να κάνουν πάρτι και σχολικά πάρτι. Έχεις και τους γονείς να το επιτρέπουν. Δεν βγάζεις λογική. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε χειρότερα. 

 

Δεν έχει σχέση αν είναι εμβολιασμένος. Δεν επιτρέπεται συνωστισμός τώρα. Το λέμε τόσο καιρό. Δεν μπορείς να κάνεις πάρτι επειδή είσαι εμβολιασμένος ή αν έχεις κάνει σελφ τεστ. Είμαστε εκτός τόπου και χρόνου εντελώς». 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: