Στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες σε όλη τη χώρα την Κυριακή (24/10) για ανάδειξη των προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (πρώην ΝΟΔΕ) και των μελών τους, των προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών.

 

 Ομαλά και χωρίς προβλήματα κυλά οι διαδικασία σε Καβάλα, Παγγαίο, Θάσο και Νέστο. 

 

Στο νομό Καβάλας ψηφίζουν 2.500 μέλη (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ). 

  

Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00 και τα αποτελέσματα αναμένονται δύο με τρεις ώρες αργότερα. Μέχρι τις 12:00 είχαν ψηφίσει περίπου 400 άτομα. 

 

Το παρών στην Καβάλα όπου και ψήφισε έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

 

«Οι εσωκομματικές εκλογές είναι σημαντικό γεγονός για εμάς τους Νεοδημοκράτες. Παρά τη δυνατότητα που μας δίνεται να ψηφίσουμε ηλεκτρονικά για μένα είναι αυτονόητο ότι έπρεπε να είμαι εδώ, για να δω φίλους να επιβλέψω τη διαδικασία και να επισκεφθώ τον τόπο μου», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

«Είναι μια σημαντική μέρα για τη ΝΔ και τη Δημοκρατία. Δείχνει πως η ΝΔ αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή των πολιτών στις εξελίξεις», είπε ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

 

«Η διαδικασία κυλά ομαλά, χωρίς προβλήματα. Έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Είναι μια γιορτή της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε η γραμματέας της ΔΕΕΠ Καβάλας, Στέλλα Παπαδοπούλου

 

«Οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχιστεί η κατάσταση που υπάρχει τώρα στη ΔΕΕΠ ή θέλουν κάτι νέο», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ για την Καβάλα, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

 

«Ήρθαμε να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στη μεγάλη παράταξη της ΝΔ. Η τεράστια συμμετοχή αποδεικνύει το ενδιαφέρον των στελεχών της ΝΔ να συμμετέχει σε αυτή την εκλογική διαδικασία», σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πετρόπουλος

 

Δείτε Φωτογραφίες: