ΔΕΕΠ

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, με ανάρτηση του έκανε κάλεσμα για συζήτηση στα μέλη της ΝΔ, ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική του πορεία τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “δεν πορεύτηκα με προσωπική ατζέντα και δεν έκανα τους αγώνες των μελών μας εφαλτήριο για την έμμισθη συνεργασία υβριστών της παράταξης”.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας έκανε γνωστό το πρόγραμμα των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας την Πέμπτη (27/04).

"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Συλλυπητήριο μήνυμα στέλνει η ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία Καβάλας για το θάνατο του Μανώλη Φραντζεσκάκη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, σας προσκαλούν στο Μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του Υπουργού Ν. Μάρτη, στη γενέτειρά του Μουσθένη, την Κυριακή 20-11-2022 και ώρα 9.30, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως Χρυσοστόμου.

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με θίασο από την Κουμουνδούρου, έχει βγει τουρνέ στην επικράτεια και ελπίζει πως η επανάληψη του ψεύδους θα το κάνει αλήθεια. Αυταπατάται!» λέει σε ανακοίνωση της η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Καβάλα.

Με κόσμο, στελέχη του κόμματος και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της τοπικής ΝΔ με θέμα «Η Ενεργειακή Κρίση και η Άμυνα της Χώρας» με ομιλητή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Καβάλας

Ανακοινώνεται η πραγματοποίηση της αναβληθείσας εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Η Δ.Ε.Ε.Π.  Καβάλας και οι ΔΗΜ.ΤΟ. Καβάλας, Θάσου, Νέστου και Παγγαίου της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνουν εκδήλωση-ομιλία με θέμα: «Η Ενεργειακή Κρίση και η Άμυνα της Χώρας». 

Αναβάλλεται η εκδήλωση της ΔΕΕΠ με ομιλητή τον ΥΠΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο λόγω κορωνοϊού. Αναβάλλεται για προσεχή ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει τρόφιμα για το λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη χ

«Δυστυχώς ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και από την τοπική εκπροσώπησή του επενδύει στην καταστροφολογία ως σανίδα πολιτικής του σωτηρί

Για την επόμενη μέρα στη ΔΕΕΠ Καβάλας, μετά την επανεκλογή του μίλησε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος Μπάμπης Δράκος, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ενότητας. 

Ο Μπάμπης Δράκος επανεξελέγη το βράδυ της Κυριακής εκ νέου, πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρ.

Στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες σε όλη τη χώρα την Κυριακή (24/10) για ανάδειξη των προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (πρώην ΝΟΔΕ) και των μελών

2.500 μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν στην Καβάλα την Κυριακή (24/10) στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργάνων και συνέδρων. Στις κάλπες θα οδηγηθούν περίπου 1.000 άτομα παραπάνω σε σχέση με την τελευταία εκλογική διαδικασία, ενώ τα νέα μέλη είναι 500. 

Για πρώτη φορά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

 

Με τον  νύν πρόεδρο της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Καβάλας, Μπάμπη Δράκο θα «μονομαχίσει» ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Αλέξανδρος

Εξηγήσεις ζητά η Διοικούσα Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και πιο συγκεκριμένα από τους Αλέξη Τσίπρας, Τάνια Ελευθεριάδου και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ για της δηλώσεις του Βασίλη Βασιλικού για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ΔΕΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Β. Ελλάδος Κωνσταντίνο Φωτίου και των συντονιστών των οργανώσεων Έβρου- Ροδόπης Δημήτρη Χατζίδη  και Καβάλας – Ξάνθης – Δράμας Γεώργιο Λυπηρίδη, σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου.