Κανείς δεν θα μπαίνει μέσα στο Δημαρχείο της Καβάλας αν δεν επιδεικνύει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24/8 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη.

 

Επίσης ανακοίνωσε πως το ίδιο θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους στον Δήμο, ενώ τόνισε πως μια υπάλληλος μία υπάλληλος του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" έχει τεθεί ήδη σε αναστολή γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί. 

 

Συγκεριμένα ο κ. Μουριάδης είπε: 

 

 "Ο Δήμος Καβάλας θα τηρήσει πιστά τα υγειονομικά μέτρα. Δεν θα μπαίνει κανείς μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει, όπως αναφέρει η εγκύκλιος του αρμόδιου υπουργείου. 

 

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους του Δήμου Καβάλας. Θα πρέπει και αυτοί να εμβολιαστούν. Μια υπάλληλος του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" έχει τεθεί ήδη σε αναστολή. 

 

Αυτό θα γίνει και με τους υπόλοιπους υπαλλήλους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, όταν επιστρέψουν από την άδεια τους".