γράφει η

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Διπλασιάζεται από σήμερα ο αριθμός των εμβολιασμών στο νομό Καβάλας μετά την αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στα Κέντρα Υγείας Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης και Θάσου, είπε μιλώντας στον kavalaNews 102,8 ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης. 

 

Ερωτηθείς σχετικά με τις ακυρώσεις των ραντεβού είπε πως υπάρχουν ακυρώσεις από πολίτες που φοβούνται να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

«Έχουμε ακυρώσεις που αναπληρώνονται υπάρχει δεξαμενή από το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας και θα αρχίσουμε να καλούμε και τους εκπαιδευτικούς», είπε ο κ. Κλειτσιώτης.  

 

Τόνισε δε, «Θέλω να πω στους συμπολίτες μου να μη φοβούνται τα εμβόλια μόνο έτσι θα κτίσουμε την ανοσία στον πληθυσμό μας». 

 

Πάντως επέμεινε πως πλέον στην πλατφόρμα των ραντεβού δεν σου δίνεται η δυνατότητα να δεις πότε ορίζεται το ραντεβού για τη δεύτερη δόση, τρόπος με τον οποίο καταλαβαίνει κάποιος ποιο εμβόλιο θα κάνει.

 

Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής του εμβολίου. Οι πολίτες είπε εμβολιάζονται με όποιο εμβόλιο είναι διαθέσιμο σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας