Εν αναμονή τροπολογίας στη Βουλή βρίσκεται ο Δήμος Καβάλας ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί το πάρκιγν «Ροδόπη» ξανά σαν υπέργειος χώρος στάθμευσης μετά το λουκέτο. 

 

Επίσης ο Δήμος βρίσκεται στην αναζήτηση επενδυτή ώστε να κατασκευαστεί υπόγειο πάρκινγκ, ενώ υπάρχει και το ανάλογο επενδυτικό ενδιαφέρον

 

«Προσπαθούμε για την τροπολογία, όχι ότι θα λύσει το πρόβλημα αλλά δίνει τον χρόνο για να προετοιμαστούμε γι' αυτό που θέλουμε να κάνουμε, να βρούμε έναν επενδυτή για ένα υπόγειο πάρκινγκ. Αλλά αυτό που συνεπάγεται είναι αύξηση του κόστους. Πρέπει να γίνει», τόνισε ο Θόδωρος Μουριάδης.  

 

Δύο φορές έχουν συνεδριάσει οι δικηγόροι-μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας προκειμένου να καταστρώσουν τα σχέδια τους για το πάρκινγκ «Ροδόπη» στο κέντρο της πόλης (δες ΕΔΩ). 

 

«Εδώ και ένα μήνα συναντήθηκαν οι νομικοί του Δημοτικού Συμβουλίου. Για να εξεταστεί η πρόταση της Αναστασίας Ιωσηφίδου ότι το πάρκινγκ μπορεί να λειτουργήσει ελεύθερα. Υπάρχουν γνώμες, αλλά η κ. Ιωσηφίδου παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιδημαρχία του κ. Προμούσα», είπε ο δήμαρχος Καβάλας.