Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για όσους μένουν σπίτι είναι να χάσουν τη φόρμα τους. Τα γυμναστήρια είναι κλειστά εδώ και μέρες ενώ όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνουν όλοι ότι πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο κάθε υπαίθρια δραστηριότητα. 

 

Η Αντιγόνη Νικολαΐδου είναι μια από τους επαγγελματίες του είδους στην Καβάλα, που αποφάσισε να βοηθήσει όποιον μένει στο σπίτι, να κάνει απλές ασκήσεις στο χώρο του και να παραμείνει υγιής για να αποφύγει άλλα προβλήματα υγείας που φέρνει η καθιστική ζωή

 

Ποια είναι 

 

Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Η γυμναστική για την ίδια ήταν… μια αναμενόμενη επιλογή, αφού οι γονείς της δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στο ίδιο αντικείμενο στην Καβάλα, λειτουργώντας το γνωστό γυμναστήριο «Άθλον». Η ειδικότητά της είναι οι «δραστηριότητες κλειστού χώρου» ενώ η ίδια έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων για προπονητική, personal και group training κ.α. 

 

Η Αντιγόνη Νικολαΐδου μένει στην Καβάλα και… προ κορωνοϊού εργαζόταν στο Athlon, προπονώντας αθλητές και μη, ενώ παρουσιάζει και προγράμματα της εταιρίας Lesmills στην Αθήνα. Προσωπικός της στόχος ήταν πάντα ο υγιεινός τρόπος ζωής, η υγεία, η σωστή γυμναστική με την αποφυγή τραυματισμών. Αυτό προσπαθεί να μεταδώσει και τους άλλους. 

 

 

Που αναρτώνται τα βίντεο και τα stories

 

Εδώ και μερικές ημέρες, ανεβάζει βίντεο με απλές ασκήσεις για όλους, στα προφίλ της στο facebook και το instagram αλλά και στη σελίδα του Athlon στο facebook. 

 

 

Στο παρακάτω βίντεο δείχνει μια απλή τεχνική, που απευθύνεται είτε σε αρχάριους, είτε σε προχωρημένους. Το πρόγραμμα μπορεί να το ακολουθήσει ο καθένας. 

 

--Ζέσταμα και δυναμικές διατατικές ασκήσεις

 

--Έπειτα 4 γύρους από

----12 Squat

----16 προβολές

----12 κάμψεις

----45" ή 30" σανίδα

 

--Αφού συμπληρώσουμε και τους 4 γύρους: στατικές διατατικές ασκήσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

Δείτε περισσότερα βίντεο & stories στα προφίλ της σε facebook και instagram αλλά και στη σελίδα του Athlon στο facebook. Το πρόγραμμα... τηλε-γυμναστικής θα συνεχιστεί για όσο κρατήσει ο εγκλεισμός.