Με μήνυμά του, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ απευθύνει κάλεσμα στους δημότες του νησιού να του δώσουν "ψήφο εμπιστοσύνης" στις εκλογές αυτής της Κυριακής, 2 Ιουνίου, ώστε να συνεχιστούν όπως λέει τα έργα υποδομής και να μην γυρίσει πίσω η Θάσος

 

 

 

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε, 

 

η Κυριακή 2 Ιουνίου είναι ο σημαντικότερος σταθμός στην πορεία του νησιού της Θάσου την τελευταία δεκαετία

 

Το διακύβευμα πιο ξεκάθαρο από ποτέ.

 

Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας ή το γυρίζουμε πίσω

 

Το ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο Θάσιος με την ψήφο του στην κάλπη είναι σαφές:

ποιος μπορεί,

ποιος μπορεί και πρέπει να συνεχίσει,

ποιος έχει τη γνώση και την πείρα. 

 

Είμαι ο δήμαρχος που ξεχρέωσε έναν καταχρεωμένο Δήμο. Ζητώ από σένα την εντολή να συνεχίσω την οικονομική ανάπτυξη και οικονομική ευρωστία του νησιού. 

 

Είμαι ο δήμαρχος που έκανε τον Δήμο της Θάσου πρωταθλητή στα έργα υποδομής από ευρωπαϊκά προγράμματα. Ζητώ από σένα ένα μεγάλο ΝΑΙ για να συνεχίσω την αναπτυξιακή πορεία της Θάσου, με τα νέα μεγάλα έργα που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν. 

 

Είμαι ο δήμαρχος των τιμητικών διακρίσεων για το Περιβάλλον. Ζητώ από σένα την ψήφο εμπιστοσύνης για να μην γίνει το νησί μας ένας τόπος τριτοκοσμικός, στον τομέα της διαχείρισης του περιβάλλοντος, το νερό, την πράσινη ενέργεια. 

 

Είμαι ο δήμαρχος των ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών στο νησί μας. Ζητώ από σένα να συνεχίσω για να γίνει η Θάσος διεθνής προορισμός υψηλής ποιότητας

 

Είμαι ο δήμαρχος της Κοινωνικής Πολιτικής. Ζητώ από σένα να συνεχίσω για να συνεχίσει να υπάρχει ποιότητα στην μέριμνα και φροντίδα των δημοτών μας. 

 

Είμαι ο δήμαρχος του Πολιτισμού. Ζητώ από σένα με την ψήφο σου την Κυριακή να συνεχίσω για να μην πληγωθεί ξανά η αισθητική μας

 

Δεν είναι ώρα λοιπόν για πειράματα, ούτε για πισωγυρίσματα, ούτε για μαθητευόμενους δημάρχους. Απέδειξα ότι και γνωρίζω και μπορώ να εργαστώ για να πετύχουμε: Ανάπτυξη – Υποδομές – Καθαρό Περιβάλλον – Θέσεις Εργασίας – Αειφορία. 

 

Η θέση του δημάρχου, για τον δικό μου αξιακό κώδικα, αποτελεί θέση υπηρέτη. Με αίσθημα ευθύνης, γνώση, πίστη αγωνιστική, όραμα και πείρα, ζητώ από σένα την ανανέωση της εντολής να κρατήσω το τιμόνι της Θάσου για να συνεχίσουμε μαζί την κρίσιμη τετραετία που ξεκινά την 1η του Σεπτέμβρη. 

 

Κώστας Χατζηεμμανουήλ 

Δήμαρχος Θάσου