Δήμος Θάσου

Την Πέμπτη (30/03) ο δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης παρέδωσε επτά φορητούς απινιδωτές σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Θάσου αλλά και στον αθλητικό σύλλογο του Ανδροσθένη.

Απόφαση για την ιδιωτικοποίηση του νερού εξέδωσε το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θάσου τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Την Παρασκευή (17/03) ο Δήμος της Θάσου ολοκλήρωσε μία δράση προβολής του νησιού, σε μία εκδήλωση στο κέντρο του Βελιγραδίου. Οι εκπρόσωποι του Δήμου υποδέχτηκαν προσκεκλημένους από τον χώρο των media, του τουρισμού, των τεχνών και του πολιτισμού και παρουσίασαν τους λόγους που καθιστούν την Θάσο έναν μοναδικό προορισμό.

Παραλαβή ενός καινούργιου οχήματος πολλαπλών χρήσεων και παρελκομένων από το Δήμο Θάσου.

Στις 23 Φεβρουαρίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι συμμετείχαν οι Δήμοι Καβάλας, Νέστου, Παγγαίου και Θάσου.

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Δήμος Θάσου στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Βουκουρεστίου.

Έτοιμη για τη συμμετοχή της στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “TTR Bucharest 2023”, η οποία πραγματοποιείται από 23 έως 26 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι είναι η Θάσος.

Σε ανακοίνωση της η “Λαϊκή Συσπείρωση” Θάσου θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Θάσου, για το αν έχει προβεί σε ενέργειες ή προτίθεται να προβεί για τον προσεισμικό έλεγχο των κτιρίων του νησιού αλλά και πιο συγκεκριμένα των σχολικών μονάδων που έχει στην ευθύνη της, αναφέροντας πως τα σχολικά συγκροτήματα είναι “γερασμένα”.

Ιατροφαρμακευτικό υλικό συγκεντρώνει ο Δήμος Θάσου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Σε δύο τουριστικές εκθέσεις, μία στη Βουλγαρία και μία στη Ρουμανία θα συμμετάσχει τον Φεβρουάριο με δικό του περίπτερο ο Δήμος της Θάσου.

Μία νέα σύμβαση που περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων για το δίκτυο φωτισμού του παραλιακού μετώπου του Λιμένα Θάσου υπογράφηκε το πρωί της Τρίτης.

Την Πέμπτη 24 Νοέμβρη κλιμάκιο της ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Διονύση Κλάδη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΕΠ ΑΜΘ, πραγματοποίησε συναντήσεις με εργαζόμενους και φορείς της Θάσου.

Η ΔΗ.ΚΕ.Θ. και ο Δήμος Θάσου προσκαλούν όλα τα παιδιά να ζωγραφίσουν την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Θάσου.

Σήμερα, Πέμπτη (24/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και αντιπροσωπείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη και τον κ. Παπαδόπουλο Νικόλαο, εκπρόσωπο του Οικονομικού φορέα «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση και Καθαρισμός του δικτύου αντιπυρικών ζωνών των Δημοτικών Δασών του Δήμου Θάσου», συνολικού ποσού 865.800,00€ με Φ.Π.Α..

Δεν μπορεί στην εποχή μας όπου η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ το Τοπικό Διαμέρισμα Ποταμιάς - με βάση την πληθυσμιακή αύξηση που έχει

Οι πρώτοι Χειμερινοί Ποδηλατικοί Αγώνες Titani Experience 2022 – 2023 θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο - Ιανουάριο στη Θάσο.

Δεν έχασαν την ευκαιρία συμβιβασμένες Τοπικές Διοικήσεις Δήμων και Περιφερειών και με «πάτημα» τις μεγάλες αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας

Τη Θάσο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από τους βουλευτές της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη

Αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου για τα Σχολεία της Θάσου ο Δήμος της Θάσου διευκρινίζει:

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από την έναρξη της ελαιοσυλλογής που αφορά το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του νησιού και οι αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν στα κτήματα

Η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ, με σεβασμό στους κατοίκους της Θάσου αλλά και στους επισκέπτες της, καθώς και με σεβασμό στις Τέχνες και στον Πολιτισμό σχεδίασε και προγραμμάτισε Πολιτιστικές Δράσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ιταλοί μαθητές και εκπαιδευτικοί από Λύκειο της πόλης Φερράρα επισκέφθηκαν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου το Δημαρχείο Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus με θέμα: «Pathways all over Europe».

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Energean στηρίζει έμπρακτα μαθητές της Θάσου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες με την δωρεά σχολικών ειδών.

Επισημαίνουμε, ότι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα πολύ έντονα.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης εκ μέρους του Δήμου Θάσου, παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου κ. Θωμά Αγγελόπουλο ιατρικό εξοπλισμό αξίας 3.987,03€ για το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Σελίδες