Κώστας Χατζηεμμανουήλ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 19:00 το απόγευμα, στο Καλογερικό του Λιμένα Θάσου, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ “Η πέτρα και το αυγό”.

Δημόσια παρέμβαση για το θέμα που έχει προκύψει με τις Αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια, έκανε ο πρώην δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας, η Θασιακή Ένωση Καβάλας, παρουσίασε το νέο βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η πέτρα και το αυγό».  

Σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης η Θασιακή Ένωση Καβάλας παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η πέτρα και το αυγό».  

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη “Βασίλης Βασιλικός”, στην Καβάλα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ “Η πέτρα και το αυγό”.

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, το βιβλιοπωλείο Εκλογή και οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η πέτρα και το αυγό»

γράφει ο

Ευριπίδης Ταρασίδης

«Η πέτρα και το αυγό» είναι το νέο βιβλίο του συγγραφέα – ιστορικού και πρώην δημάρχου της Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ. 

Το δρόμο προς την υλοποίησή του παίρνει το έργο της κατασκευής του Βιολογικού Καθαρισμού του Πρίνου μετά από 12 χρόνια επίπονης και επίμονης προσπάθειας.

Το φιλόδοξο σχέδιο του πρώην δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ για την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου του νησιού στην αρχική του μορφή

Προηγήθηκε ομιλία με θέμα «Θεαγένης ο Θάσιος ολυμπιονίκης» με ομιλητή τον τέως Δήμαρχο Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ.

Στο δημόσιο διάλογο που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στον απόηχο των δηλώσεων του Θάσιου συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού παρεμβαίνει με τον δικό του τρόπο ο τέως δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ. 

Ως απάντηση στην ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ με θέμα: «κοπή δέντρων … για την ηλεκτροδότηση λατομείου στη Θάσο”», ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής

Εμβολιάστηκε την Παρασκευή (29/1) ο πρ. δήμαρχος Θάσου και ιδιώτης οδοντίατρος Κώστας Χατζηεμμανουήλ. 

 

"Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι και η πανδημία ανίκητη" είναι το σκωπτικό σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebbok ο τέως δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ ως απάντηση στην

Ανησυχητική η κατάσταση στη Θάσο, με τον τέως Δήμαρχο Θάσου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Κώστα Χατζηεμμανουήλ να συμφωνεί απόλυτα με τις προειδοποιήσεις Σαρηγιάννη (δες ΕΔΩ).

 

Περί Επιδημιών

γράφει ο 

Κώστας Χατζηεμμανουήλ

 

Την αναδάσωση συνολικής έκτασης 500.000 στρεμμάτων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και σε περιοχές της Θάσου, έως το 2030 έχει ως στόχο το Εθνικό Πρόγραμμα Αναδάσωσης, το οποίο παρουσίασε στο

Με διαφορετικούς… «ορισμούς» της έννοιας «προκατάληψη» απαντά ο τέως δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ στην πρόσφατη

Ένα άρθρο του τέως δημάρχου Θάσου, ιστορικού και συγγραφέα Κώστα Χατζηεμμανουήλ, δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες η εφημερίδα «Τα Νέα».

 

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, η οποία είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαρτίου, μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» της Αθήνας παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά,

Ο IANOS και η Ελληνοεκδοτική παρουσιάζουν το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά.

Σελίδες