Τόσκα

Το απόγευμα της Δευτέρας (04/03), ένα επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν από την Καβάλα προς το Παληό, έχασε την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ενίσχυσε την υφιστάμενη κάθετη σήμανση του επαρχιακού οδικού δικτύου Καβάλας - Παληού, στην περιοχή Τ

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (8/10) στην Καβάλα, αυτή τη φορά το μεσημέρι στην στροφή της Τόσκα

 

Το «ιστορικό» ξενοδοχείο της Καβάλας Tosca, με την ξεχωριστή ακτή στα δυτικά της πόλης, έχει αλλάξει χέρια.

Μια εβδομάδα μετά την παραίτηση του από γενικός διευθυντής των Bomo Hotels, ο Χρίστος Ζαγγογιάννης αναλαμβάνει την διοίκηση νέας εταιρίας διαχείρισης ξενοδοχείων κ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τρεις τελευταίες ημέρες στο νομό Καβάλας είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κρύσταλλοι από πάγο ακόμα και στο βραχώδες έδαφος στην περιοχή της Τόσκας.

Πάνω: άποψη του ξενοδοχείου Tosca

 

γράφει ο 

Τάσος Αποστολίδης 

 

Στο ίντερνετ κυκλοφορεί μια μάλλον αυθόρμητη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου στην βεράντα ενός μπάνγκαλόου της Τόσκα, το πρώτο καλοκαίρι λειτουργίας της.

Δύο εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να «ρίξει» ο Όμιλος Μουζενίδη στο ιστορικό ξενοδοχείο Tosca Beach Bungalows της Καβάλας, στην ομώνυμη ακτή πριν τον οικισμό του Παλιού.