Ρεγγίνα Μακέδου

«Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος», έγραψε στο Instagram.

Ήταν όλοι εκεί για να στηρίξουν την Ρεγγίνα Μακέδου στον αγώνα που κάνει να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τη Ρεγγίνα Μακέδου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για τα γενέθλια της. Τις 120 αιτήσεις έφτασαν οι αιτήσεις Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!

Λίγες ώρες πριν από τα γενέθλια της βγήκε από το νοσοκομείο και η Καβάλα της έκανε ένα πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεγγίνα Μακέδου. Έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και τα κατάφερε ξανά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της σχολής χορού Step Up Kavala σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας με αφορμή τα γενέθλια της Ρεγγίνας. Το όλο εγχείρημα στηρίζει και το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «ΝΤΑΝΑ ΤΖΕΝΤΣ» του οποίου η Ρεγγίνα υπήρξε μαθήτρια.

Νέο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει μέσα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» που νοσηλεύεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο... Να πιστεύετε», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Έκκληση για αιμοπετάλια για να ανταπεξέλθει στη νέα περιπέτεια με την υγεία της προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν απευθύνει η Ρεγγίνα Μακέδου. 

Γεμάτη αισιοδοξία και με μηνύματα για τη δωρεά μυελού των οστών η Ρεγγίνα Μακέδου αποχωρίζεται για δεύτερη φορά τα μαλλιά, αφού όπως λέει αν δεν το κάνει θα της μείνουν στα χέρια λόγω της θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει. Η ίδια πάντως το έκανε χορεύοντας και αυτή τη φορά. 

"Θα ζω επειδή ένας άνθρωπος είναι απλά καλός!!! Θα ονειρεύομαι επειδή θα μου δώσει μέσα από το αίμα του ζωη!!!" λέει η Ρεγγίνα Μακέδου σε ένα βιντεάκι που ανέβασε στο tik tok βαθειά συγκινημένη για τον δότη που θα της χαρίσει τη ζωή όπως λέει. 

Η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό ότι πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή, αποκάλυψε ότι πρόκειται να

«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα», λέει η Ρεγγίνα Μακέδου

Λίγο πριν ξαναμπεί στο νοσοκομείο μετά την υποτροπή που παρουσίασε η υγεία της στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία η Ρεγγίνα Μακέδου μπήκε στο studio με την Ιωάννα Παλιοσπύρου για ένα podcast με τίτλο «Ούτε η λευχαιμία ούτε ο διαβήτης μπορεί να είναι ταμπού!»

Μια ακόμα φουρτούνα στο θέμα της υγείας της καλείται να αντιμετωπίσει η Ρεγγίνα Μακέδου η οποία εδώ και δυο περίπου ημέρες νοσηλεύεται στην αιμοτολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μετά την υποτροπή που παρουσίασε.

«Όσο δεν έκλαψα έξι μήνες στο νοσοκομείο, κλαίω από τότε που έχω βγει» έχει δηλώσει η Ρεγγίνα Μακέδου.

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός, που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου από την τηλεόραση του Star!

 

Την Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φέτος στον χορευτικό διαγωνισμό «Dancing With The Stars». Η Ρεγγίνα αγαπά τη γυμναστική και τον χορό. Η προσωπική της ιστορία έγινε «μάθημα ζωής και θέλησης» μέσα από τα social media.

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών θα είναι η Ρεγγίνα Μακέδου, η Καβαλιώτισσα που ενέπνευσε πολύ κόσμο τους προηγούμενους μήνες με τη θαρραλέα στάση της απέναντι στη λευχαιμία, την οποία αντιμετώπισε… χορεύον

Συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην τηλεοπτική της εκπομπή στο Star έδωσε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου από την Καβάλα. 

 

"Σηκωθείτε και παλέψτε με το θηρίο που έχετε". Αυτό είπε η Ρεγγίνα Μακέδου όταν πριν από πέντε μήνες όταν διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία μετατρέποντας την δύσκολη καθημερινότητα  σε δύναμη και κέφι για τη ζωή.

 

Για τις 100 ημέρες που της άλλαξαν τη ζωή μίλησε με ανάρτησή της στο facebook η γνωστή πλέον στο πανελλήνιο για την προσπάθειά της να αφυπνίσει όλους μας να γίνουμε δότες αίματος, αιμοπεταλίων και μυελού των οστών Ρεγγίνα Μακέδου.

Τη γυμνάστρια από την Καβάλα Ρεγγίνα Μακέδου που πολεμά τον καρκίνο χορεύoντας στο Tik Tok δίνοντας μαθήματα θάρρους σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα με την αρρώστια, φιλοξένησε σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η εκπομπή του STAR 

Ένα βίντεο γυρισμένο στη νοηματική δημιούργησε στο YouTube η Εριέττα Τερζή το οποίο είναι αφοερωμένο στην Ρεγγίνα Μακέδου και στον αγώνα που δίνει για την εθελοντική προσφορά υπέρ της συλλογής αιμοπεταλίων και μυελού των οστών.

Παλεύει τρία χρόνια με τον διαβήτη που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της.