Ξέσπασε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από ανάρτηση της στα social media, μετά τη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια και ορθοπεδικού Σπύρου Πνευματικού, ότι για να μειωθούν τα κόστη στα νοσοκομεία πρέπει να γίνεται «διαλογή» καρκινοπαθών.

 

Απευθύνθηκε μάλιστα, μέσα από το βίντεο της, στον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ρωτώντας τον συγκεκριμένα: "θα τον ξηλώσετε αυτόν τον άνθρωπο από τα ψηφοδέλτιά σας;"

 

 

Η ανάρτηση της αναφέρει αναλυτικά τα εξής: 

 

"Διαβάζω ξανά και ξανά …Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω…

 

Πως λέγεται γιατρός αυτος ο «κύριος» …Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω;

 

Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!!Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!! 

 

Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα!!!Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!"

 

 

Στη συνέχεια η κ. Μακέδου με νέα ανάρτηση της ενημέρωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης της τηλεφώνησε και αναφέρει τα εξής:

 

“Δεν θα το πίστευα ποτέ!!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ.  Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί. 

 

Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση.”

 

 

Δείτε τις δύο αναρτήσεις