Το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, έγινε η εκδήλωση της σχολής χορού STEP UP "Μάθε πως να χαρίζεις ζωή vol.3".

 

Έγινε ενημέρωση για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να γίνει εθελοντής-δότης μυελού των οστών. 

 

Η Ρεγγίνα Μακέδου σε ανάρτηση της, αναφέρει πως στην εκδήλωση γνώρισε τη δότρια που της έσωσε τη ζωή.

 

 

Αναλυτικά η κ. Μακέδου αναφέρει τα εξής:

“Χτες λοιπόν γνώρισα από κοντά την γυναίκα που μου έσωσε την ζωη. Έλα να σου πω μια όμορφη ιστορία…

 

Πριν πολλά χρόνια πολλοι tattoo artists της χώρας έκαναν μια καμπάνια με τατουάζ από σχέδια που είχαν ζωγραφίσει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Εγώ τότε διάλεξα την λέξη hope (ελπίδα) με το μπαλόνι… όλα τα έσοδα θα πήγαιναν σε αυτά τα παιδιά..εγώ τότε ήμουν απόλυτα υγιής..

 

Κάποια χρόνια μετά σε μια ανθοκομική έκθεση το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ έκανε ενημέρωση και έδινε μπαλόνια σε όσους γινόταν δότες. 

 

Ένα μικρό κοριτσάκι ζητούσε επίμονα από την Μαμα του ένα μπαλόνι έτσι η Μαμα με αφορμή το μπαλόνι αυτό έγινε δότης μυελού των οστών η ακόμα πιο σωστά δότης αιμοποιητικών κυττάρων!!! 

 

Ποιος να ήξερε άραγε ότι χρόνια μετά το μπαλόνι στην πλάτη μου και το μπαλόνι που εκείνο το κοριτσάκι ήθελε, θα γνωρίζονταν και θα μου έσωζαν την Ζωη !!!!!! Ήταν η δότρια μου εκείνη η Μαμα!!! 

 

Χτες σε μια φανταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κέλυ Ξακοπούλου μου έκανε την τεράστια χάρη και τιμή να βρίσκεται εκεί μαζί με τα παιδάκια της, να μοιραστούμε με τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί το μεγαλείο του να γίνεις Δότης!!! 

 

Όσες φορές είπα ευχαριστώ άλλες τόσες είπε «μα τι έκανα, όλοι θα το έκαναν στη θέση μου»… εγώ θα πω μακάρι να σκέφτονται όλοι σαν και εσένα!!! 

 

Σε εσένα που μου χάρισες ζωη!!! Γιατί χάρη σε εσένα ΖΩ, σε σένα και στον μικρό αυτό άγγελο που ήθελε τόσο πολύ ένα μπαλόνι.”