ΠΑΕ Καβάλα

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/8) ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας Άλεξ Χαντιντάγκι σε κεντρικό δρόμο της πόλης. 

 

Στη δωρεά ενός οχήματος που θα παρέχει επείγουσα βοήθεια ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε πολίτες που διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές της Καβάλας προχώρησε σήμερα προς το ΕΚΑΒ η ΠΑΕ ΑΟΚ.

Αλαζονεία καταλογίζει στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα σχολιάζοντας την ανακοίνωση του εξέδωσε ο Μάρκος Δέμπας αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ.

Η Καβάλα συμμετέχει στο πρότζεκτ για τη βιωματική εμπειρία του γηπέδου για άτομα με αναπηρία.

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Παντεκίδη. Ο Φώτης Παντεκίδης γεννημένος 2 Απριλίου το 1997 ,είναι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της άμυνας. 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Παντεκίδη. Ο Φώτης Παντεκίδης γεννημένος 2 Απριλίου το 1997 ,είναι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της άμυνας. 

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάσου Μεταξά, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Ανακοίνωση στην οποία απαντά για τους λόγους της αποχώρησής του από την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ εξέδωσε ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλη εξέλιξη από τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου - παρά την τρίμηνη διακοπή λόγω του Κοροναϊού - οι προπονήσεις για την περίοδο 2019 - 2020 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965.

Στο βοηθητικό γήπεδο της Ακαδημίας της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 φιλοξενήθηκε προκειμένου να κάνει την προπόνηση του - ο Ατρόμητος Αθηνών ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια

Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 και σύσσωμη η ποδοσφαιρική της οικογένεια, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Λεμονίδη που έφυγε από τη ζωή. σε ηλικία 81 ετών

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να διαμαρτυρηθεί εντονότατα προς κάθε κατεύθυνση και σε όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές για τη διαιτησία, στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League,,την Κυριακή 8/3/2020

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την άψογη φιλοξενία της, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. 
 

Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 σας ενημερώνει ότι μετά από συνεννόηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ.  Απόστολο Βαγενά, συνεχίζει την προσπάθεια της για ευαισθητοποίηση της νεολαίας να έρθουν πιο κοντά στον Α.Ο.Κ. και τον αθλητισμό.

Μετά τη συνάντηση μας και σε απάντηση της επιστολής σας στην οποία μας εκφράστηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον σας για την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, για το οποίο θερμά σας ευχαριστούμε, θα θέλαμε να σας δηλώσουμε τα εξής

Στη δημοσιότητα δίνει την επιστολή ενδιαφέροντος του επιχειρηματία από τπν Καναδά Alexander Haditaghi προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, σε συνέχεια των πολύωρων προφορικών συζητήσεών τους...

Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 καλεί όλους τους καβαλιώτες στο μεγάλο προσκλητήριο για το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Τρίκαλα, το Σάββατο 1ηΦεβρουαρίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής τηςFootball League

H Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το διοικητικό συμβούλιο του Ορφέα Ελευθερούπολης για την τιμή που απέδωσε με τη βράβευση της ομάδας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας». Μία φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του β’ γύρου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Η κρισιμότητα του αγώνα και η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, καθιστά απαραίτητη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο που είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους για την τεράστια και πολύ συγκινητική στήριξη τους στο ντέρμπι με την ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο 12ος παίκτης μας, ήταν εκεί και με δυναμική του παρουσία στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της πολυπόθητης και πολύ σπουδαίας νίκης.

Η προσπάθεια αυτή, ξεκινάει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με τον εντός έδρας παιχνίδι της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965, με την ΠΑΕ Βέροια στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και ώρα έναρξης 16:00.

Ενημερώνουμε ότι  ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2019-2020 για όλες τις θύρες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ενώ για τους μη κατόχους υπάρχει γενική είσοδος. 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει ότι η αποστολή της ομάδας μας θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας από την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 μέχρι την Τετάρτη 28 του μήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.