Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου - παρά την τρίμηνη διακοπή λόγω του Κοροναϊού - οι προπονήσεις για την περίοδο 2019 - 2020 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965. 

 

Στη λήξη των προπονήσεων διοργανώθηκαν αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των παιδιών και των πατεράδων τους με την ανταπόκριση να είναι πολύ μεγάλη και η διασκέδαση να φτάνει στο κατακόρυφο.  Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο αφήνοντας για το τέλος τον μικρό μπουφέ και τα κεράσματα σε αθλητές και γονείς.

 

Από την πλευρά του ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Μπάμπης Παναγιωτίδης σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

Τον τελευταίο μήνα με την επανέναρξη των προπονήσεων στα τμήματα της Ακαδημίας διαπιστώσαμε ότι επέστρεψε το γέλιο και η χαρά στο πρόσωπο των ελπιδοφόρων αθλητών μας. Δε θα μπορούσαμε οπότε να μην οργανώσουμε ένα διήμερο ( 25 - 26 Ιουνίου ) με αποχαιρετηστήρια γιορτή για όλους τους αθλητές και τους γονείς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους προπονητές της Ακαδημίας μας Αντώνη Βαγενά - Άγγελο Κυρανούδη - Αλέξη Μελισσόπουλο - Κυριάκο Φουρκαλά - Αχιλλέα Καρασαββίδη - Νίκο Σουμουλίδη για την άψογη συνεργασία μας καθ'όλη την χρονιά .
 Ιδιαίτερη μνεία στον ακούραστο γιατρό της ομάδας μας τον γνωστό σε όλους μας καρδιολόγο Θεόδωρο Μήτρα, που όποτε του ζητήθηκε δήλωσε παρών. Επίσης πολλές ευχαριστίες προς τον ακούραστο φροντιστή μας Νίκο Γκιούρα, τον Βασίλη Γαλαζούλα ,τον Βαγγέλη Ποστανίδη, τον Μιχάλη Μανδάνη, τον Βασίλη Εμμανουηλίδη και τους άμεσους συνεργάτες του, καθώς και τον - ανώνυμο εθελοντή γονέα - που στηρίζουν την Ακαδημία μας. 

 

Άφησα για το τέλος τους ιθύνοντες της Π.Α.Ε. Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 , Σωτήρη Δεληκάρη - Αντώνη Αντωνίου - Αντώνη Κατσαμακίδη , καθώς επίσης τους Γιώργο Μανάφη - Διαμαντή Κωνσταντάρα - Αλίκη Μέρμηγκα - Γιώργο Ιωσηφιδη - Πέτρο Πετρόπουλο - τους οποίους ευχαριστώ για την όμορφη συνεργασία - όπως και τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη - για όλες τις ιδέες και τις καίριες επισημάνσεις του - που όλοι μαζί δουλέψαμε για τον κοινό σκοπό - για το αγαπημένο μας καραβάκι.