Ανακοίνωση στην οποία απαντά για τους λόγους της αποχώρησής του από την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ εξέδωσε ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

 

Μετά από δύο χρονιές επιτυχημένες όπου καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 και θα σας εξηγήσω τους λόγους.

 

Αναλαμβάνοντας την ομάδα θέσαμε σαν στόχους τους οποίους και πραγματοποιήσαμε:

 

 

α') Κατάκτηση πρωταθλήματος Γ εθνική 2018 - 19 και πορεία πρωταθλητισμού Football League 2019 - 20.

 

 

β') Έμφαση και ανάδειξη στο ντόπιο στοιχείο με μεγάλο ποσοστό νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.

 

 

γ') Μεταγραφές ποδοσφαιριστών Λυμπεράκης (ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) Μαϊδανός (ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ) στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλήματος της χώρας μας (Super League), κάτι που για πολλά χρόνια είχε η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 να πραγματοποιήσει.

 

Κάτω από ώριμη σκέψη και έχοντας ενημερώσει εδώ και καιρό την διοίκηση για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου, αλλά παράλληλα και τις προθέσεις μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνεργασία μας σε χρόνο όπου δεν είχε ξεκινήσει κανένας απολύτως προγραμματισμός της επόμενης περιόδου ώστε έτσι να μπορέσουμε και οι δύο πλευρές να κάνουμε τις επιλογές μας.

 

 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε. Τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες για την εκτίμηση που είχε ο ένας για τον άλλον, αλλά και την προσήλωση στο στόχο που είχαμε θέσει. 

 

Τους ποδοσφαιριστές που ήταν θετικοί δέκτες και πρωταθλητές στην ψυχή και στο σώμα, όπως και στον κόσμο για την μεγάλη αγάπη του, τόσο στο αγαπημένο μας καραβάκι όσο και στο πρόσωπο μου.

 

Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα βάση ονόματος και ιστορίας και ελπίζω κάποια μέρα να ξανά ανταμώσουν οι δρόμοι μας.

 

Με εκτίμηση,

Παύλος Δερμιτζάκης