Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα και του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα μετά την οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ και τις βαρύτατες κατηγορίες κατά της διοίκησης του Επιμελητηρίου 

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα σχολιάζοντας την ανακοίνωση του εξέδωσε ο Μάρκος Δέμπας αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και αφορούσε την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταβληθεί καταλογίζει​ αλαζονεία στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

 

Επιπλέον, κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από την πλευρά του προέδρου του Επιμελητηρίου, ενώ επισημαίνει ότι ο κ. Δέμπας συνεχίζει να μη δέχεται την πραγματικότητα σχετικά με τις υποσχέσεις που έδωσε το Νοέμβριο του 2019 για οικονομική ενίσχυση της ομάδας με 5.000 ευρώ μέσω διαφημιστικής πινακίδας. Τον χαρακτηρίζει ψεύτη, αναξιόπιστο και θρασύτατο κατηγορώντας τον ότι την ώρα που επικαλείται τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι, εκείνος ψηφίζει στο ΔΣ του Επιμελητηρίου αποζημιώσεις ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ για τον ίδιο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

 

 

Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 

 

 

Με καμία απολύτως έκπληξη εμείς στην ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αλλά και οι καβαλιώτες αναγνώσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας, την καθόλα απολογητική επιστολή του προεδρείου του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

 

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο κ. Μάρκος Δέμπας ως συντάκτης της επιστολής αποκαλύπτει τον αλαζονικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο οποίος σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνεχίζει να λέει ψέματα. 

 

Ξεχνάει τις κατηγορίες που δέχθηκε ο πρόεδρος μας για συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό κανάλι και την ΑΗΘΗ και αναίτια επίθεση στην Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΠΑΕ. 

 

Συνεχίζει να μην δέχεται την πραγματικότητα και αθετεί τον ίδιο του τον εαυτό και όσες δεσμεύσεις και υποσχέσεις μας έδωσε το Νοέμβριο του 2019 στο γραφείο του για οικονομική ενίσχυση ύψους 5000 ευρώ, της ομάδας μας, μέσω διαφημιστικής πινακίδας στο στάδιο, παρουσία μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας και των μέσων ΜΜΕ που κάλυπταν το ρεπορτάζ. 

 

Η διαφημιστική πινακίδα προβολής της αγοράς της Καβάλας έχει τοποθετηθεί άλλωστε από την αρχή της χρονιάς (ακόμη και από τα φιλικά του Σεπτεμβρίου 2019 όπως πολύ εύκολα μπορείτε να δείτε)  αλλά εσείς πολύ εύκολα ξεχνάτε.  Γιατί άλλα μας λέγατε τότε αλλά τώρα… «πουλάτε τρελίτσα». 

 

Σήμερα ο κ. Μάρκος Δέμπας με το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας έρχεται να επιβεβαιώσει έμπρακτα  ότι εκτός από ψεύτης, αναξιόπιστος, αλαζονικός, θρασύτατος είναι και αντιΑΟΚτσης ξευτελίζοντας με όλα τα παραπάνω και τις αναλήθειες του, έναν σοβαρό θεσμό όπως είναι το Επιμελητήριο Καβάλας, την θέση που βρίσκεται, την έμμισθη καρέκλα που κάθεται, τους συναδέλφους του στη διοίκηση και βέβαια όλους εκείνους τους επαγγελματίες που με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους τον έφεραν στην θέση αυτή. 

 

Τι άραγε ο κ. Μάρκος Δέμπας έχει να πει ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας όταν από την μία επικαλείται οικονομικές δυσχέρειες και κρίση της κοινωνίας, και του επαγγελματικού κόσμου και εμάς μας μοιράζει υποσχέσεις περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και από την άλλη φέρνει ο ίδιος στο διοικητικό του συμβούλιο θέμα που εγκρίθηκε τελικά, κατά πλειοψηφία για να αποζημιώνετε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής με μία δαπάνη αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ετήσιά βάση, με την μορφή της αποζημίωσης. 

 

Ποιον άραγε κοροϊδεύει ακόμη μια φορά  με τα ψέματα του ο κ. Μάρκος Δέμπας; Εμάς, την κοινωνία της Καβάλας, τους καβαλιώτες επαγγελματίες ή τον ίδιο του τον εαυτό. 

 

Εμείς κ. Μάρκο Δέμπα σας θυμίζουμε ότι όχι μόνο δεν πληρωνόμαστε για όσα προσφέρουμε για να κρατήσουμε τον Α.Ο.Κ. όρθιο και δυνατό αλλά αντίθετα βάζουμε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην ομάδα, από τα παντελόνια που φοράμε και τα οποία στερούμε από τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες μας. 

 

Εμείς κ. Μάρκο Δέμπα σας θυμίζουμε και κάτι άλλο. Ότι δηλαδή όλοι μας ζούμε σε μία κοινωνία όπως είναι η κοινωνία της Καβάλας και έχουμε ηθικό τουλάχιστον χρέος να σταθούμε δίπλα, στον ιστορικό  Α.Ο.Κ. κάτι το οποίο οι διοικήσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας πριν από τη δική σας έπραξαν με κάθε σεμνότητα και με τρόπο αξιοσέβαστο. 

 

 Αυτά προς το παρόν αλλά αν χρειαστεί θα επανέλθουμε. 

 

 ΥΓ. Όλοι κρινόμαστε, άλλωστε «κάποιοι» έχουν ήδη κριθεί  για αθέτηση υποσχέσεων και  τις πράξεις τους....