Στη δωρεά ενός οχήματος που θα παρέχει επείγουσα βοήθεια ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε πολίτες που διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές της Καβάλας προχώρησε σήμερα προς το ΕΚΑΒ η ΠΑΕ ΑΟΚ. 

 

Το όχημα παραδόθηκε στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας από τη διοίκηση της ομάδας.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας ευχαριστεί την ομάδα για την πρωτοβουλία. 

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας αναφέρει: 

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας επιβραβεύει τη σημερινή υλοποίηση της πρότασης για διάθεση αυτοκινήτου στο ΕΚΑΒ από μέρους της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, που στόχο έχει την παροχή επείγουσας ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε συμπολίτες μας που κατοικούν σε δυσπρόσιτες γειτονιές.

 

Μακάρι η φίλαθλη συνείδηση των νέων να διαμορφώνεται από τέτοιες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην εδραίωση του αθλητικού πολιτισμού και έξω από τα σύνορα των γηπέδων.

 

Η προστασία της Υγείας, το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, πρέπει να αποτελεί υπεύθυνη προτεραιότητα πρώτιστα της πολιτείας και μετά όλων μας.

 

Τα συγχαρητήριά μας και στην κ.Δέσποινα Μπαρμπούδη, η οποία εξόπλισε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δωρίζοντας έναν αυτόματο φορητό Απινιδωτή.

 

Συλλογικές αλλά και ατομικές δράσεις και ενέργειες που έχουν σαν στόχο την προάσπιση της Υγείας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

 

           Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΑΝΤΩΝΙΟΥ                                  ΑΛΕΞΙΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ