Κώστας Μορφίδης

Τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βγει ενισχυμένος και ενωμένος από την εσωκομματική εκλογική διαδικασία εξέφρασε, μιλώντας στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στον KavalaNews 102,8 ο Κώστας Μόρφιδης.

Ο Κώστας Μορφίδης μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές στον KavalaNews 102.8

Τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Συνεχίζει την πορεία της στην αυτοδιοίκηση η Συμπαράταξη Πολιτών και δεν διαλύεται όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα μετά την απόφαση του Άρη Βέρρου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος και να αποχωρήσει από τον συνδυασμό.

Συντονιστής της δημοτικής παράταξης συμπαράταξη πολιτών αναλαμβάνει συντονιστής ο πρώην βουλευτής και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Καλούμε όλους τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα. Φτάνει πια ως εδώ με την διακυβέρνηση τους. να παραιτηθούν και να πάμε σε εκλογές», λέει στον KavalaNews 102.8 ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή, Κώστας Μορφίδης.

Στην Αθήνα βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ενόψει του 3ου συνεδρίου του κόμματος. 

 

«Η κυβέρνηση παραβλέπει τις παραλείψεις του κ. Ζελένσκι. Ευθυγραμμίζεται μαζί του σε μία τακτική δουλοπρεπή, δοτική και καθόλου διεκδικητική» είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης.

«Τα 150 ευρώ στους νέους είναι ευτελισμός της διαδικασίας του εμβολιασμού.

Με τον Καβαλιώτη στην καταγωγή και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Υπεραμείου (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας – ΕΕΣΥΠ) Γρηγόρη Δημητριάδη, συναντήθηκε η

Την ευκαιρία να συζητήσει τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Νέστου, αλλά και ζητήματα ανάπτυξης της Κεραμωτής είχε σήμερα η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριά

“Φωτιά” σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, βάζει η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας να απαγορεύσει τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων μέχρι την 1η Φεβρουαρίου (δες ΕΔΩ).

 

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου ο πρώην βουλευτής Καβάλας Κώστας Μορφίδης.

Τα πυρά του προς τον πρ. βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μορφίδη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης με αφορμή την υπόθεση της εταιρείας Folli - Follie λέγοντας ότι εμπλέκεται. Από την πλευρά του ο κ. Μορφίδης τονίζει μεταξύ άλλων πως "Κάθε φορά που η ΝΔ βρίσκεται στρυμωγμένη εφευρίσκει ένα δήθεν σκάνδαλο" καθώς και ότι θα σταλεί εξώδικό. 

 

Με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και αντιπροσωπεία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συναντήθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, στο δημαρχιακό μέγαρο, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης

Τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τον πρώην Δήμο Φιλίππων συζητήθηκαν στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε χθες Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου στις Κρηνίδες.

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη για ζητήματα που είναι ψηλά στην αναπτυξιακή ατζέντα του δήμου, με σκοπό την προώθηση τους στη διακομματική επιτροπή για τη Θράκη, στην οποία είναι μέλος, είχε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και την πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας στον Άγιο Λουκά επισκέφθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Κώστα Μορφίδη.

8 Φεβρουαρίου 2019 : Στο Κοινοβούλιο ο τότε βουλευτής κατά τη συζήτηση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είχε δηλώσει : «Τη σκανδάλη τράβηξε η κυβερνητική πλειοψηφία … και η σφαίρα έπληξε τον κορμό της Ελλάδας, έπληξε τη Μακεδονία.»

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ, σε σημερινή του ανακοίνωση δήλωσε ότι «ηπρωτοβουλία του για την ίδρυση και λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στην Θάσο επιτέλους παίρν

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, πάλεψε και κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια και άφησε το θετικό πολιτικό του αποτύπωμα καιστο νομό μας. 

Τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θέσαμε ένα βασικό στόχο: να βγει η Ελλάδα από τα Μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Σήμερα, κλείνοντας σχεδόν ένα χρόνο, καταφέραμε να αποφασίζουμε μόνοι μας για το μέλλον μας.

Η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την «Εγκατάσταση πλήρους ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών δορυφορικής τεχνολογίας με οπτική αναγνώριση» δικαιώνει, για μία ακομα φορά, την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Η χθεσινή χαλαζόπτωση κατέστρεψε ένα πολύ μεγάλο μέρος της σοδειάς, όπως διαπίστωσε και ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Συζητώντας με τους παραγωγούς, συμφώνησαν να συναντηθούν άμεσα με τον Υπουργό Αγροτικής Πολιτικής ώστε να «τρέξουν», με παρέμβαση του ΕΛΓΑ όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι διαδικασίες αποζημιώσεων κτλ.

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκαν το πρωί της Δευτέρας 6 Μαΐου στο αεροδρόμιο της Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος ενόψει της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην περιφέρεια ΑΜΘ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και Νέστου. Μαζί τους ήταν και ο δήμαρχος Νέστου  Βαγγέλης Τσομπανόπουλος 

Σελίδες