Τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τον πρώην Δήμο Φιλίππων συζητήθηκαν στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε χθες Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου στις Κρηνίδες. 

 

Συγκεκριμένα η κ. Ελευθεριάδου στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

 

 

Επισκέφτηκα χθες, Δευτέρα 12/10, μαζί με τον υπεύθυνο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας Κώστα Μορφίδη, τις Κρηνίδες και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Θόδωρο Παπαδόπουλο καθώς και με τον πρόεδρο του Τ.Σ. Κρηνίδων Όμηρο Κυριακίδη για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες της περιοχής.

 

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση ενημερώθηκα ότι το ιδιοκτησιακό πρόβλημα του Λυκείου Κρηνίδων έχει λυθεί και πλέον μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να καταστεί απολύτως λειτουργικό και ασφαλές για τους μαθητές. 

 

Συζητήσαμε, επίσης, για το συνεχές πρόβλημα των Τεναγών των Φιλίππων και ενημέρωσα σχετικά με τις απαντήσεις που έλαβα στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις. Συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να μπει ψηλά στην ατζέντα μας το πρόβλημα και πως πρέπει να διασφαλιστεί η συμμετοχή στη διαχείριση και στις τελικές αποφάσεις, όσο το δυνατόν περισσότερων τοπικών φορέων, δομώντας, όμως, έναν ενιαίο φορέα διαχείρισης. 

 

Τέλος, έλαβα τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Καβάλας έχει ψηλά στην ατζέντα του την αξιοποίηση των ιστορικών τοποσήμων της περιοχής, με προμετωπίδα τον Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων. 

 

Σημείωσα την σταθερή μας θέση για επίλυση των όποιων προβλημάτων με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών, μέσα σε πλαίσιο συνεργασίας και με στόχο την επίτευξη της ενδυνάμωσης της διατοπικότητας.