Forum Thassos

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει το Forum Thassos για άλλη μια χρονιά σε όλους τους κατοίκους της Θάσου αλλά και σε ανθρώπους που κατάγονται από το νησί, γενικά σε όποιον ενδιαφέρεται να προωθήσει τις ομορφιές του τόπου.

Δέκα χρόνια λειτουργίας κλείνει αυτές τις μέρες το Forum Thassos, η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα που είναι αφιερωμένη στο βορειότερο νησί της χώρας. Έφτασε να αριθμεί πάνω από 160.000 μέλη! Μάλιστα με τις δυνατότητες αυτόματης μετάφρασης που παρέχει πλέον το facebook, η πλατφόρμα τους απευθύνεται πλέον σε δυνητικούς ή επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάθε εθνικότητας. Για την επέτειο των 10 ετών, οι διαχειριστές της σελίδας και του φόρουμ συνοψίζουν το σύνολο των προσπαθειών και των επιτευγμάτων τους...

Με την αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά να έχει ξεκινήσει, η Θάσος καλωσορίζει επισκέπτες κυρίως από Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το Thassos beer and music festival που διοργανώνει από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου το Natura beach bar στην αλάνα στη Σκάλα του Πρίνου Θάσου.

Είναι γνωστό ότι οι ξένοι πάντα βλέπουν ένα μέρος που επισκέπτονται διαφορετικά από τους ντόπιους. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές και με το Forum Thassos, το μεγαλύτερο φόρουμ τη Θάσο που έχει δημιουργηθεί στα social media από τουρίστες.

Το διασκέδασαν το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου σε παραλιακό καφέ μπαρ των Λιμεναρίων Ρουμάνοι και Κοζανίτες που συναντήθηκαν στη Θάσο.

Γεύσεις της Θάσου για όσους λαχταρούν να επιστρέψουν το επόμενο καλοκαίρι προσφέρει στους κατοίκους του Βουκουρεστίου ένα νέο κατάστημα που άνοιξε στο κέντρο της ρουμανικής πρωτεύουσας...

Συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Celeste Deluxe Apartments και προσφέρει και φέτος, στα μέλη της κοινότητας Forum Thassos, δωρεάν διαμονή για άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Εννέα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο 7 Ιανουαρίου για τις σελίδες Forum Thassos και Forum Grecia οι οποίες δημιουργήθηκαν στο Facebook με σκοπό να ενημερώνουν τους εν δυνάμει Ρουμάνους επισκέπτες για πιθανούς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας.

Το Ρουμανικό κανάλι Digi24 βρέθηκε στη Θάσο πριν από μερικές ημέρες μετά από πρόσκληση του Forum Thassos με στόχο να δείξουν τους πολίτες της Ρουμανίας τις ομορφιές του νησιού.

Την εμπειρία τού ταξιδιού με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Ρουμανία μέχρι τη Σκάλα Ποταμιάς περιγράφει Ρουμάνα οδηγός στο forum Thassos .

Ο Νταν Αντριαν Ντράγκαν και η Γκαμπριέλα Πόπλιουκ είναι δύο Ρουμάνοι που ζουν στον Θεολόγο Θάσου από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Θάσος απέκτησε τον δικό της… ύμνο με τίτλο «Ένα βράδυ μόνο». Tο νέο καλοκαιρινό τραγούδι που συνοδεύεται και από βίντεο δημιουργήθηκε για τη Θάσο από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το νησί.

Για 8 χρόνια, το Forum Thassos προωθεί το νησί της Θάσου σε Ρουμάνους τουρίστες, καθώς και σε τουρίστες διαφορετικών χωρών, έχοντας μια ισχυρή και ενεργή κοινότητα στο