Με έναν ιδιαίτερο τρόπο σατιρίζει με ποστ του στο Forum Thassos, ο Cristi Zisdoiti, το ότι κάποιοι τουρίστες παίρνουν βότσαλα από παραλίες της Θάσου.

 

Οι Ρουμάνοι αγαπούν ιδιαίτερα το νησί και το επισκέπτονται συχνά. Κάποιοι λένε όμως πως μερικοί τουρίστες παίρνουν συχνά βοτσαλάκια από μάρμαρο από τη marble beach στο Βαθύ, μετά τη Σαλιάρα. 

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν όσους το κάνουν ότι κλέβουν φυσικούς πόρους από την παραλία. Άλλοι αντί να κλέψουν βοτσαλάκια ως αναμνηστικό, αγοράζουν αντίστοιχα σουβενίρ από τα καταστήματα.

 

Ο συγκεκριμένος της φωτογραφίας (που είναι προϊόν φωτομοντάζ) το πήγε στο επόμενο… level κλέβοντας έναν μεγάλο όγκο ώστε να πάρει στο σπίτι ένα μεγάλο αναμνηστικό. Ίσως ήθελε ένα μαγνητάκι ψυγείου σε μέγεθος… ψυγείου.

 

Φυσικά δεν υπάρχει επιβατικό αυτοκίνητο που να αντέχει τέτοιο βάρος στην οροφή του, και η φωτογραφία δεν είναι αληθινή, αλλά σίγουρα το αστείο ήταν αρκετά επιτυχημένο.

 

 

Ο Cristi Zisdoiti ανέφερε στο χιουμοριστικό ποστ του τα εξής:

“Ποτέ δεν τα έβαλα με βότσαλα Marble Beach... Ήθελα ένα μαγνητάκι ψυγείου από τη Θάσο και τώρα είμαι χαρούμενος! Έφτασα σπίτι με ασφάλεια, το ψυγείο μου είναι ευχαριστημένο. Προσοχή στις κάμερες!”