Εγνατία Οδός ΑΕ

Νέες αυξήσεις στα διόδια, αυτή τη φορά της Οδού Εγνατία, προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου

Η Ομοσπονδία συλλόγων εργαζομένων τεχνικών επιχειρήσεων Ελλάδος αποφάσισε ύστερα από συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων της “Εγνατία Οδός ΑΕ” να προκηρύξει απεργία την Πέμπτη (28/03).

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/02), έντονη χαλαζόπτωση άρχισε στην Εγνατία οδό στο ύψος της Ξάνθης.

Αυξάνονται από τη νέα χρονιά τα τέλη διέλευσης από τα διόδια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες. Από τις συγκεκριμένες αυξήσεις εξαιρούνται τα διόδια που βρίσκονται κατά μήκος της Οδού Εγνατία καθώς ο αυτοκινητόδρομος για την ώρα δεν έχει δοθεί σε πάροχο.

Σταματά προσωρινά η ηλεκτρονική λωρίδα (διέλευση με το e-pass) λόγω των εργασιών στα διόδια του Αγίου Ανδρέα.

Ζητάνε τρίτη κατά σειρά παράταση, παραδεχόμενοι πλέον ότι τα ταμεία έχουν αδειάσει από χρήματα – Τρομάζει η προειδοποίηση περί «αιγιαλού»

Αυτοψία στη γέφυρα που υποχώρησε τον Νοέμβριο του 2016 στο παλιό νοσοκομείο έκανε την Τρίτη (13/12) κλιμάκιο της Εγνατία Οδός ΑΕ.

Την Καβάλα επισκέπτονται αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου  υπηρεσιακοί παράγοντες της Εγνατία Οδός ΑΕ. Θα έχουν συναντήσεις στο Δασαρχείο ενώ θα συναντηθούν και με τον δήμαρχο. 

Όπως ανακοίνωσε η Εγνατία Οδός Α.Ε διενεργούνται εκτροπές από τους ενδιάμεσους κόμβους (Ασπροβάλτας, Ρεντίνας, Βαγιοχωρίου και Προφήτη προς την Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας προς Θεσσαλονίκη.

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ενημερώνει ότι από τις 10 Νοεμβρίου ξεκινά η λειτουργία του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Καβάλας στην Άσπρη Άμμο.

Φτηνότερα διόδια στην Εγνατία Οδό, τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της χώρας…. υπόσχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατία Οδός  ΑΕ, Κωνσταντίνος Κουτσούκος, σε όλους τους συχνοί χρήστες του αυτοκινητόδρομου, μέσω του νέου ηλεκτρονικού Egnatia Pass.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διερευνητικές γεωτρήσεις στην πεσμένη γέφυρα της Καβάλας. Επί της οδού Αμερικανικού Σταυρού, στο ύψος του παλιού νοσοκομείου, ειδικό συνεργείο με μηχανήματα προχωρά στις έρευνες για να διαπιστωθεί η κατάσταση του υπόλοιπου κομματιού (παλιό ρεύμα ανόδου). 

Στην Καβάλα έφτασε το πρωί της Παρασκευής (23/10) κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατία Οδός ΑΕ.

 

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει οδηγία του ΕΟΔΥ που να συνιστά τη χρήση γαντιών στις χρηματικές συναλλαγές.  Ο ΕΟΔΥ αναφέρει συγκεκριμένα ότι η χρήση γαντιών δεν υποκαθιστά το συστηματικό πλύσιμο των χεριών και την τακτική αντισηψία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 04 Μαρτίου 2020, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη σύσκεψη μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων της Εγνατία Οδός ΑΕ

Με στελέχη της Εγνατίας Οδού συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/2), στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί η ετα

Μήνυση κατά της Εγνατία Οδός ΑΕ κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ο οποίος λίγο μετά τις 10:00 βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη.

Από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας αποφασίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για λόγους ασφαλείας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας (παραλιακή), από Χ/Θ 149,000 (Α/Κ Αγίου Ανδρέα) έως Χ/Θ 145,000, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας

Μετά την δημοσίευση του από 12/11/2019 δελτίου τύπου μου, που αφορούσε την επίσκεψή μου στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια διαστρέβλωσης του περιεχομένου του

O Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Εγνατία Οδός Α.Ε», κ.Κων/ντίνο Κουτσούκο, με τον οποίο είχε διεξοδική συζήτηση για διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στο Νομό Καβάλας.

Σχετικά με την αστοχία της γέφυρας στην Καβάλα, η «Εγνατία Οδός ΑΕ» ουδέποτε διενήργησε ενδελεχή έλεγχο ούτε και αξιολόγησε την υφιστάμενη δομική και λειτουργική επάρκειά της καθώς η λειτουργία και

Με πλαστικό χρήμα μέσω POS θα έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τα διόδια το αμέσως επόμενο δεκαήμερο οι χρήστες της Εγνατίας Οδού. Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες εγκατάστασης των τερματικών αποδοχής καρτών (POS) στους σταθμούς διοδίων σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Δήμου Καβάλας για την κατασκευή σταθμού διοδίων στην περιοχή της Άσπρης Άμμου στην Εγνατία Οδό σύμφωνα με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.