Μετά την δημοσίευση του από 12/11/2019 δελτίου τύπου μου, που αφορούσε την επίσκεψή μου στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια διαστρέβλωσης του περιεχομένου του.

 

Στο εν λόγω δελτίο τύπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται οτι:

«Ειδικότερα, αναφέρθηκα στο ζήτημα της κατασκευής των πλευρικών διοδίων της Άσπρης Άμμου, που από τον Μάϊο του 2019 έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς και στους εμπόρους της ανατολικής πλευράς της πόλης, λόγω της κλεισίματος της εισόδου.

Επί του ως άνω ζητήματος ο κ.Κουτσούκος απάντησε ότι θα προσπαθήσει να λύσει άμεσα το πρόβλημα»

Οι έχοντες γνώση των όσων συμβαίνουν στην Καβάλα, καταλαβαίνουν ότι το κλείσιμο της ανατολικής εισόδου, (εξαιτίας των έργων της κατασκευής των διοδίων τα οποία έχουν ξεκινήσει και έχουν πολλές φορές σταματήσει) δημιουργεί πολλά προβλήματα στους επαγγελματίες που είναι εγκατεστημένοι στην εν λόγω περιοχή διότι η επόμενη έξοδος της εγνατίας οδού, είναι πλέον στον Άγιο Σύλλα. Αυτό το πρόβλημα μετέφερα στον διευθύνοντα σύμβουλο και δεν πίεσα για την κατασκευή διοδίων όπως "βιάστηκε" να το παρουσιάσει ο συνάδελφος  Μακάριος Λαζαρίδης.

Άλλωστε αυτό προκύπτει από το προαναφερόμενο απόσπασμα του δελτίου τύπου μου και καλό θα είναι να μη δημιουργούμε εντυπώσεις για τις εντυπώσεις .

 

Με εκτίμηση,

            Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας